Final Fantasy VIII Remastered, E3 2019 İçin Duyuruldu

1
1
0
0
0
Birçok oyuna ev sahipliği yapan dev etkinlik E3 ile yeni oyunların yanı sıra eski efsanelerin de yenilendiğini biliyoruz. Yeni duyurular sonucunda Final Fantasy VII Remake oyunundan sonra Final Fantasy VIII Remastered’ın da geleceği duyuruldu.

Bu sene The Elder Scrolls 6 ve Starfield gibi yapımlar için herhangi bir açıklamaya yapmayan Bethesda, eski klasikleri üzerine daha da fazla yoğunlaşmış gibi görünüyor. Square Enix, Final Fantasy VIII Remastered’ın bu yılın sonlarına doğru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformlarına geleceğini duyurdu.

Birkaç yıl önce IGN tarafından incelenen oyun tüm Final Fantasy oyunları arasında on birinci sıraya yerleşmiş olsa da oyun içerisindeki bazı sahnelerin, serinin en nefes kesici bölümleri olduğu belirtilmişti.

Final Fantasy VIII’in Remastered sürümünün yanı sıra Square Enix, Final Fantasy VII için de bir Remake sürümü çıkartıyor. Başka bir deyişle Final Fantasy VIII yalnızca grafik geliştirmeleri ve biraz daha iyileştirilmiş bir oynanışı oyunculara sunacak olsa da Final Fantasy VII, daha da genişletilmiş bir oynanışla birlikte gelecek.

Oyunun E3 fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/06/11/final-fantasy-viii-remastered-announced-e3-2019
1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0