Fortnite 10. Sezon: Graffiti Yapılmış Billboardlar Nerede Bulunur?

21
3
2
1
1
En popüler Battle Royale oyunlarından biri olan Fortnite'ın 10. sezonuyla gelen üzerinde graffiti bulunan billboardları, bir maçta iki tane bularak bu haftaki görevi gerçekleştirebilirsiniz. Billboardları bulamıyorsanız yazımızda bulunan bilgiler ile kolayca bulacağınıza eminiz.

Yeni Fortnite sezonu ile bazı geçici görevler eklendi. Bu görevlerden biri olan "üzerinde graffiti bulunan billboardları bulma görevi", bazı oyuncuları zorlayabiliyor. Görev, temel olarak bir maçta 2 adet graffitili billboard bulmaktan ibaret.

Görevi en kolay nasıl tamamlarsınız?

Yapmanız gereken şey, bölgeyi ziyaret etmek olduğundan bu, en zorlu görevlerden birisi. Bu yüzden basitçe billboardun yanına iniş yapmak ilk billboardu tamamlamanızı sağlayacaktır. Görevin tamamlanması için aynı maçta ikisini bulmanız gerektiğinden hızlı olmanız gerekecek. Tek bir yerde çok fazla zaman harcamayın veya herhangi bir kavgaya girmeyin. Sıkışmışsanız bu noktaların konumları için aşağıdaki haritaya başvurabilirsiniz.

Üzerinde graffiti bulunan billboardları nerede bulabilirsiniz?

fortnite billboardların yerini gösteren map

  1. İlk billboard, sadece Shift Shafts'ın kuzeyinde ve bölgedeki respawn minibüsün hemen yanında görülebilir.
  2. İkinci billboard, Salty Springs yakınlarındaki dev canavar iskeletinin güneyinde ve yukarıdaki resimde gösterildiği gibi üç panodan birisi burada.

  3. Son billboard, North Paradise Palms'ta yarış pistinin yanında bulunur. Bu billboard, pist alanına giden yola bakarken görülebilir.

Billboardlardan ikisini bulduktan sonra görev tamamlanmış olarak işaretlenmeli ve işiniz bitmeli. Tavsiyemiz, Shifty Shafts ve Salty Springs yakınındaki billboardların yanına gitmeniz çünkü ikisi birbirine çok yakın. Görevi tamamladıktan sonra bu haftaki diğer görevleri kontrol edebilirsiniz.

Görevi bitirip ana menüye geri döndüğünüzde "Spray and Pray Missions" bölümünden yeni bir görev alabilirsiniz. Bu haftaki görevlerin ne kadar çok olduğunu göz önünde bulundurunca oldukça meşgul olacağınızı söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.androidcentral.com/fortnite-season-x-where-find-graffiti-covered-billboards-spray-and-pray-mission
21
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
21
3
2
1
1