Fortnite 10. Sezon: Dur İşaretleri Nerede Bulunur?

14
1
0
0
0
Bugün 10. sezonuna başlayan Fortnite, yeni sezonla birlikte yeni görevler de getirdi. Yeni sezonla gelen "Yol Hikayeleri" görevlerinden biri, sizden 10 adet dur işareti bulup yok etmenizi istiyor.

Fortnite, her yeni sezon ile beraberinde yeni meydan okumalar getiriyor. Yeni sezon ile gelen "Yol Hikayesi" görevlerinden biri, sizden Düz Kontak kıyafeti giyerek 10 tane dur işaretini yok etmenizi istiyor. Bazı oyuncular, bu işaretlerin yerlerini bilseler de bilmeyenler için işaretlerin nerede bulunabileceklerini derledik.

Görevi tamamlamak için yapmanız gereken tek şey, Düz Kontak kıyafeti giymek ve dur işaretlerini yok etmek. Bakıldığında bu, oldukça kolay bir görev. Bu işaretleri bulmak da o kadar zor değil çünkü aranan işaretler, bildiğimiz dur işaretlerinin aynısı. Yine de yerlerini bilemiyorsanız ya da uğraşmak istemiyorsanız aşağıda verdiğimiz haritadan yardım alabilirsiniz.

Görev nasıl tamamlanır?

Fortnite 10. sezon dur işareti

  • Bir oyuna katılmadan önce, bu görevi tamamlamak için gereken Düz Kontak kıyafetini giydiğinizden emin olun.
  • Fortnite’ın herhangi bir Battle Royal moduna giriş yapın. 
  • Dur işaretleri haritada çeşitli yerlerde bulunmakta ancak siz, Mutlu Mahalle, Kaynar Kaplıcalar, Ayrıcalıklı AVM ve Palmiye Park'a yönelin.
  • Bahsettiğimiz yerlerden herhangi birine doğru yol alın, bir dur işareti bulun ve kazmanızla veya silahınızla hızlıca yok edin.

10 işareti bulup yok ettikten sonra ya ister oyundan çıkış yaparak görevi tamamlayın, isterseniz de bulunduğunuz oyunda mücadeleye devam edin. Gelecek görevlere de göz atmayı unutmayın.

Kaynak : https://www.androidcentral.com/fortnite-season-x-where-find-stop-signs-road-trip-challenge
14
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
1
0
0
0