General Mobile GM 9 Pro ve GM 8 Android Q Beta Kayıtları Başladı

37
7
5
5
1
Google'ın mobil işletim sistemi Android'in yeni sürümü Q, akıllı telefonlara büyük yenilikler getiriyor. General Mobile'ın bazı akıllı telefonlarına da gelecek olan Android Q işletim sistemi için beta programı kayıtları açıldı.

Son kullanıcıya yayınlanmadan önce hataların giderilmesine ve eksiklerin tamamlanmasına olanak tanıyan beta programını birçok yazılım devi kullanıyor. Bunlardan en çok kullanılanı ve bilineni ise Apple'ın beta programı olarak karşımıza çıkıyor. Android tarafında da OnePlus gibi firmalar, beta programlarını en kısa sürede kullanıcılara ulaştırıyor.

Beta programlarına kayıt olan kullanıcılar tüm yeniliklere herkesten önce sahip olma hakkına sahip olurken bir yandan da cihazlarında oluşabilecek hatalarla baş başa kalıyorlar. Bu hataları yazılım geliştiricilerine bildirerek son kullanıcı için yayınlanacak işletim sistemi sürümünün hatasız olmasına katkı sağlıyorlar.

general mobile gm9 pro

Türk teknoloji devi olan ve çoğunlukla akıllı telefon sektöründe adını duyduğumuz General Mobile, bugün itibariyle GM 9 Pro ve GM 8 akıllı telefonları için Android Q Beta programı kayıtlarını başlattı. Bu programlara kayıt olan kullanıcılar GM 9 Pro ve GM 8 model cihazlarına Android'in son sürümünü ücretsiz bir şekilde yükleyebilecekler.

  • General Mobile GM 9 Pro için buradan Android Q Beta programına kayıt olabilirsiniz.
  • General Mobile GM 8 için buradan Android Q Beta programına kayıt olabilirsiniz.

general mobile

GM 9 Pro cihazının Android 9 Pie işletim sistemi için beta programına dahil olması ve kullanıcıların beta programı kapsamında yeni özellikleri deneyimleyebilmesi sebebiyle Android Q işletim sisteminin beta süreci için de GM 9 Pro kullanıcıları tarafında meraklı bir bekleyiş vardı. Bu doğrultuda bu bekleyiş GM 8 cihazı kullanıcılarını da sevindirecek bir şekilde son buldu.

37
7
5
5
1
Emoji İle Tepki Ver
37
7
5
5
1