Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL 90 Hz'lik Bir Ekranla Gelecek

14
2
2
1
0
Google'ın sır gibi sakladığı Pixel 4 ve Pixel 4 XL telefonlarının özellikleri ortaya çıktı. Güvenilir bir kaynaktan alınan bilgilere göre telefonlar, 90 Hz'lik bir yenileme oranına sahip olacak.

Google'ın yeni amiral gemisi Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL, Google tarafından onaylandı ve cihazın tasarımına dair bir görsel de Google tarafından paylaşıldı. Kullanıcılarının merakını gidermek için cihazın tasarımını paylaşan Google, özellikler hakkında ise ser verip sır vermeyerek bir bakıma kullanıcıların merakını arşa çıkardı.

Güvenilir bir kaynaktan alınan bilgilere göre Google'ın paylaşmadığı özellikler de ortaya çıktı. Ortaya çıkan özelliklerin başındaysa Pixel 4 ve Pixel 4 XL'ın aşağı yukarı benzer özelliklere sahip olacağı bilgisi geldi. Ön ve arkada cam panel kullanacak olan telefonlar, arkada büyük bir kamera çıkıntısına sahip olacak.

pixel 4

Ekran özelliklerine geldiğimiz zaman Pixel 4 ve Pixel 4 XL, sırasıyla 5,7 inç ve 6,3 inçlik OLED ekranlara sahip olacak. Pixel 4'te Full HD+ bir ekran bulunacakken Pixel 4 XL Quad HD+ bir ekranla gelecek. İki cihazın da 90 Hz'lik bir yenileme oranıyla geleceği ve Google'ın bu özelliği 'Smooth Display' (akıcı ekran) olarak adlandırmayı planladığı bilgisi de elimize ulaştı. Bu da Pixel 4 ve Pixel 4 XL'ın OnePlus 7 ve Razer Phone 2 gibi telefonlar arasındaki yerini aldığını gösteriyor.

google pixel

Google'ın yeni amiral gemilerinin kameralarına değinmemiz gerekirse arkada iki adet sensör bulunacak. Bu sensörlerden biri, otomatik odaklama özelliğine sahip 12 MP çözünürlüğünde bir kamera olacak. Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL'ın diğer sensörününse 16 MP çözünürlüğünde bir telefoto lens olması bekleniyor.

Batarya konusuna gelecek olursak Pixel 4, 2.800 mAh'lik bir bataryayla gelecekken Pixel 4 XL 3.700 mAh'lik bir bataryayı bünyesinde barındıracak. İki cihazda da Snapdragon 855 kullanılacak ve cihazlar 64 GB ila 128 GB seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

Şu an için cihazların fiyatlarına yönelik bir bilgimiz olmasa da cihazların tanıtım tarihinin yaklaşmasıyla birlikte fiyatların da ortaya çıkacağını söyleyebiliriz.

Kaynak : https://9to5google.com/2019/08/07/exclusive-google-pixel-4-display-specs-more/
14
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
2
2
1
0