Warner Bros., Merakla Beklenen Yeni Oyunu Gotham Knights'ı Duyurdu

38
14
6
2
1
Warner Bros. merakla beklenen yeni Batman oyunu Gotham Knights'ı, bu akşam düzenlenen DC FanDome etkinliğinde duyurdu. Geliştirici ekip, tanıtım videosuna ek olarak yaklaşık 8 dakika uzunluğunda bir oynanış videosu da paylaştı.

2009 yılında piyasaya sürülen Batman: Arkham Asylum ile başlayan Batman serisi, 2011'de Batman: Arkham City, 2013'te Batman: Arkham Origins ve son olarak 2015'te yayınlanan Batman: Arkham Knight ile devam etmişti. Batman, 2010'lu yılların en beğenilen oyun serilerinden biri olsa yaklaşık 5 yıldır seride yeni bir oyun görmüyorduk.

Son Batman oyunu ile beklenen ilgiyi göremeyen ve olumsuz eleştirilerin hedefi haline gelen Warner Bros. Montreal, geçmişi geçmişte bırakarak yeni oyunu Gotham Knights'ı duyurdu. Bu kez bizleri Arkham'dan Gotham'a götürecek olan yeni oyun, TSİ 20.30'da çevrimiçi ortamda başlayan DC FanDome etkinliğinde yayınlanan bir tanıtım videosuyla birlikte ilk kez gösterildi.

Gotham Knights tanıtım videosu yayınlandı:

Geliştiriciliğini Warner Bros. Montreal'ın üstlendiği oyun; oynanabilir Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin karakterlerinin başrolü üstlendiği tek oyunculu bir aksiyon macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

2013 yılında Arkham Origins ile Batman serisinin geliştiriciliğini Rocksteady Studio'dan devralan Warner Bros. Montreal, DC FanDome etkinliğinde fragmana ek olarak uzunca bir de oynanış videosu paylaştı. Yaklaşık 8 dakika uzunluğundaki bu videoda, yeni Gotham Knights oyununda bizleri nelerin beklediğine bir ilk bakış atıyoruz.

Gotham Knights, 2021 yılında çıkış yapacak:

Gotham Knights

Merakla beklenen Gotham Knights oyunu, önümüzdeki yıl çıkış yapacak. Bununla birlikte geliştirici ekip Gotham Knights'ın çıkış tarihi hakkında net bir tarih vermezken, oyunun PC ile PlayStation 5 ve Xbox Series X konsolları için çıkış yapması bekleniyor.

Peki, siz farklı karakterleri kontrol edebileceğimiz yeni Batman oyunu Gotham Knights hakkında neler düşünüyorsunuz? Paylaşılan videolar beklentilerinizi karşıladı mı? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilir, yaklaşık 8 dakika uzunluğundaki oynanış videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Gotham Knights oynanış videosu:

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2020-08-22-warner-bros-announces-gotham-knights-game-for-2021
38
14
6
2
1
Emoji İle Tepki Ver
38
14
6
2
1