GTA 5 DLC'si İçin Yayınlanan Tanıtım Videosu, GTA 6 ile İlgili İpucu mu Veriyor?

27
6
6
6
4
Rockstar Games, GTA 5'in yaklaşmakta olan kumarhane soygunu DLC paketi ile ilgili bir tanıtım videosu yayınladı. Yayınlanan videoda yer alan bir saniyelik görüntü, oyunseverlerin kafasını GTA 6 ile ilgili karıştırdı.

Oyun sektörünün en önemli isimlerinden Rockstar Games, bir süredir tartışmaların merkezinde. Çünkü şirket, Grand Theft Auto serisinin geliştiricisi ve şu sıralar, GTA 6 ile ilgili çalıştığı söyleniyor. Rockstar Games, konuyla ilgili olarak bugüne dek herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak GTA 6 ile ilgili çalışmaların devam ettiği de yadsınamaz bir gerçek. 

Rockstar Games, GTA 6 söylentilerinin altında GTA 5 ile ilgili de çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, GTA 5'i 2013 yılında duyurmasına rağmen hala güncellemeler yapıyor ve DLC'ler sunuyor. Hatta oyunseverler, kısa bir süre sonra büyük bir kumarhane soygunu ile ilgili bir DLC'ye sahip olacaklar. Rockstar Games'in bu DLC ile ilgili yayınladığı son tanıtım videosu ise oyunseverlerin kafasını bir kez daha karıştırdı.

GTA 5

Rockstar Games, GTA 6 ile ilgili hiçbir açıklama yapmadı. Ancak bugüne dek ortaya, çok ciddi iddialar atıldı ve bu iddialar, oyunseverlerin GTA 6 ile ilgili heyecanını arttırdı. Bugüne kadar ki iddiaların bir tanesi de GTA 6'nın "Project Americas" adı altında geliştirildiği yönündeydi. İşte bu nedenle Rockstar Games'in, yaklaşmakta olan GTA 5 DLC'si için hazırlamış olduğu son tanıtım videosu da sanki GTA 6'dan izler taşıyor gibi görünüyor.

Rockstar Games'in yeni DLC için hazırladığı tanıtım videosu, 12 saniyeden oluşan kısa bir video. Ancak bu videonun içerisinde bir saniyeliğine ilginç bir görüntü ortaya çıkıyor. Bu görüntüde, Güney Amerika kıtası açıkça görülebiliyor ve bu harita, oyunseverlerin kafasını iyiden iyiye karıştırıyor. Çünkü tanıtım videosunda yer alan harita, Project Americas'ı destekler nitelikte.

İşte tanıtım videosunda yer alan harita

Rockstar Games

GTA 6 ile ilgili bugüne kadar ortaya atılan iddialardan bir tanesi, oyunun konusunun Netflix'in popüler dizilerinden "Narcos"tan esinleneceğini gösteriyordu. Narcos dizisinin genel konusu ve dizinin geçtiği yerler düşünüldüğünde de GTA 6'nın Güney Amerika'da geçebileceğini söylemek çok da yanlış olmaz. Ancak elbette bu durum, şu an için bir iddiadan ibaret. 

Geçtiğimiz günlerde sizlerle bir haber paylaşmış, Rockstar Games'in GTA 6 ile ilgili söylentileri kendisinin çıkarabiliyor olabileceğinden bahsetmiştik. Aslına bakacak olursak yaşanan bu olay, o günkü konuda ne kadar haklı olabileceğimizi bizzat Rockstar Games aracılığıyla gösteriyor. Çünkü Project Americas söylentilerinin ardından şimdi de Rockstar Games, bu iddiaları destekleyen bir videoyla bir kez daha kafaları karıştırmayı başardı.

İşte Rockstar Games'in GTA 5'in yeni DLC paketi için hazırladığı video

Kaynak : https://www.inverse.com/article/61488-gta-6-rumors-online-casino-heist-project-americas
27
6
6
6
4
Emoji İle Tepki Ver
27
6
6
6
4