Listelerinizi Hazırlayın: GTA: San Andreas'ın Mobil Sürümünde Yeni Hileler Keşfedildi

85
24
14
7
3
Bir YouTuber’ın da dâhil olduğu birkaç GTA hayranı, Grand Theft Auto: San Andreas’ın mobil versiyonunda, oyunun orijinal PS2 versiyonunda bulunmayan hileler buldu. Hilelerin birkaçı, geliştirici ekibin GTA: San Andreas’ın mobil versiyonunu test edip hata ayıklamak için koyduğu gizlenmiş bazı kodlar gibi duruyor.

Bilgisayar ve konsol oyunlarıyla içli dışlı olan her insanın en az bir Grand Theft Auto oyunuyla bir geçmişi vardır. Serinin oyunlarındaki hikâye akışı, oynanış, atmosfer ve aksiyon öğeleri oyuncuların dikkatini çeken şeyler olsa da Grand Theft Auto serisi hile kodlarıyla da tarihe adını yazdırmış cinsten bir oyun serisidir.

Serinin hemen hemen tüm oyunları, birden çok platforma çıkmasına rağmen tüm platformlarda çoğunlukla aynı özellikleri aktif eden hile kombinasyonları kullanılıyordu ancak serinin bir oyununun mobil versiyonunda bulunan kombinasyonlar, oyunun PS2 versiyonundan farklı özellikleri aktif eden hile kombinasyonlarına sahip.

Daha önce keşfedilmemiş hile kodları bulundu:

GTA San Andreas

GTA: San Andreas, 26 Ekim 2004’de hayatımıza girmiş ve adını efsaneler arasına yazdırmış açık dünya aksiyon oyunudur. İlk olarak PC, PlayStation 2 ve Xbox platformlarına çıkış yapan oyun, daha sonra mobil platformlar için de piyasaya sürüldü. Geçtiğimiz günlerde ise oyunun mobil platformdaki versiyonuyla ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. Oyunun hayranları, oyundaki gizlenmiş ve daha önce hiçbir yerde paylaşılmamış hile kodlarını ortaya çıkardılar.

Geliştiriciler, oyunun hile sistemini biraz altüst etmişler gibi görünüyor. Bunu söylememizin sebebi ise şu: Hilelerin çoğu, telefonunuza bir klavye bağlanmadan aktif edilemiyor. Hilelere dönecek olursak eğer “scriptbypass” kodunu oyunun içerisindeyken yazarsanız oyun içinde yapmanız gereken görev ve etkinlikleri hızlı bir şekilde geçebiliyorsunuz. Bunun dışında bazı kodlar, sizlere oyunda bulunması çok zor olan silahları verirken bir kod da herhangi bir hasar almanızı engellemeye yarıyor. Bu kod aktifken herhangi bir araca binerseniz bindiğiniz araç da hasar almıyor (Evet, tanklardan bile hasar yemiyorsunuz).

Hile kodlarının paylaşıldığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/09/02/youtubers-uncover-hidden-gta-san-andreas-cheat-codes
85
24
14
7
3
Emoji İle Tepki Ver
85
24
14
7
3