GTA 6 GELİYOR! Rockstar, GTA 5 Online ve Red Dead Redemption 2 İçin Güncelleme Desteğini Resmen Kesti

72
37
11
9
8
Rockstar Games, GTA V, GTA Online ve Red Dead Redemption II için güncelleme desteğini sona erdirdiğini açıkladı. Yeni gelişme, GTA 6'nın habercisi olarak değerlendirildi.

En son 2013 yılında piyasaya sürdüğü GTA V ile seriyi halen canlı tutmayı başaran Rockstar Games, bugün büyük bir duyuru paylaştı. Geçtiğimiz aylarda yeni bir GTA oyunu üzerinde çalıştığını resmen açıklayan şirket, bugün büyük bir müjdenin habercisi olabilecek bir duyuruya yer verdi.

Rockstar Games, resmi internet sayfasında paylaştığı iki duyuruda Red Dead Redemption II, GTA V ve GTA Online oyunları için güncelleme desteğini kestiğini açıkladı. Şirket, oyunlarda emeği geçen tüm çalışanlarının isimlerini sayfada listeledi ve çalışanlarına ve bu oyuna destek veren üçüncü taraf ve oyunculara teşekkür etti.

Rockstar Games’in duyuruları:

gta v

“Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online, küresel ekibimizin uzun yıllar boyunca ortak çabalarını temsil ediyor. 2013'teki orijinal lansmanından günümüze kadar bu oyunlara katkıda bulunan herkese teşekkür etmek ve teşekkür etmek istiyoruz.”

red dead redemption 2

“Red Dead Redemption 2, uzun yıllara ve birden fazla takıma yayılan devasa bir proje oldu ve tüm şirketin bu oyunu dünyaya getirme konusundaki çalışmalarından son derece gurur duyuyoruz. Bu yolda büyük ve küçük katkılarıyla yardımcı olan herkese en içten teşekkürlerimizi sunarız. Oyundan keyif alacağınızı umuyoruz.”

Peki bu ne anlama geliyor?

Rockstar Games’in GTA V ve Red Dead Redemption 2’den elini çekmesi, tüm iş gücünün artık farklı projelere dağıtılacağı anlamına geliyor. Tabii bu projelerin ilk akla geleni de şüphesi GTA 6 oluyor. Rockstar’ın GTA 6’ya artık resmen yoğunlaşmaya başladığını gördüysek, oyun duyurusunun da çok yakında yapılmasını bekleyebiliriz.

72
37
11
9
8
Emoji İle Tepki Ver
72
37
11
9
8