Şirketin Patronundan GTA 6 İçin Bunca Zaman Beklediğimize Değeceğini Gösteren Açıklama (E Bi' Zahmet)

45
14
12
5
1
Rockstar'ın çatı şirketi Take-Two Interactive'in CEO'su, GTA 6 hakkında yeni bir açıklama paylaştı. CEO, GTA 6'nın oyunların yeni ölçütü olacağını paylaştı. Bir başka deyişle GTA 6 çıktıktan sonra bilgisayar bakarken "GTA 6 kaldırır mı?" demeye başlayacağız. Zaten bundan azını beklemiyorduk ama neyse...

Rockstar Games’in yıllardır beklenen yeni GTA oyunu geçtiğimiz haftalarda resmen doğrulanmıştı. Yeni GTA oyunu üzerinde çalıştığını resmen bildiren şirket, bu açıklamasının ardından oyun hakkında pek de bir şey paylaşmadı. GTA 6 üzerinde gizem bulutları dolaşmaya devam ederken, Rockstar’ın çatı şirketi Take-Two Interactive’den önemli bir açıklama geldi.

Take-Two Interactive CEO’su Strauss Zelnick, şirketin son 3 aylık performansına değindiği kazanç çağrısında GTA 6 hakkında açıklamalarda bulundu. Strauss, GTA V ve Red Dead Redemption 2’nin satışlarının halen yüksek düzeyde devam ettiğini bildirirken, GTA 6 hakkında en iyisini yapmaya çalıştıklarını şu sözlerle açıkladı:

GTA 6, sektör için yeni bir ölçüt olacak:

gta 6

“Grand Theft Auto serisinin bir sonraki üyesinin geliştirilmesi devam ederken, Rockstar Games ekibi tıpkı şirketin öne çıkan her bir yapımında olduğu gibi bir kez daha seri, sektörümüz ve tüm eğlence dünyası için yaratıcı ölçütler belirlemeye kararlı.”

CEO, GTA 6 hakkında henüz yeni bir bilgi paylaşmazken oyun hakkında bazı gayri resmi haberler geçtiğimiz hafta gelmişti. Oyun dünyasının güvendiği isimlerden birisi tarafından ortaya atılan iddialarda yeni oyunun Vice City’de geçeceği ve baş karakterlerde kadın bir karakterin de yer alacağı paylaşılmıştı.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/news/gta-6-grand-theft-auto-vi-rockstar-update/
45
14
12
5
1
Emoji İle Tepki Ver
45
14
12
5
1