Harry Potter Severlere Müjde: Fantastik Canavarlar 2'ye Ait Türkçe Altyazılı Fragman Yayınlandı

33
2
1
0
0
San Diego Comin Con kapsamında yayınlanan en önemli fragmanlardan biri olan Fantastik Canavarlar 2'ye ait fragman, filme dair birçok detayı içinde barındırıyor.

Geçtiğimiz günlerde hakkında ufak detaylar çıkan Fantastik Canavarlar’ın devam filmine dair bazı detayları siz Webtekno takipçileri ile paylaşmıştık. Jude Law ve Johnny Depp gibi kalburüstü aktörlerin boy göstereceği filme dair ilk fragman, San Diego ComicCon’un ev sahipliğinde tüm dünyaya tanıtıldı.

Serinin ilk filmi Harry Potter’ın yakaladığı başarıyı yakalamasa da Fantastik Canavarlar 2, derin konusu ve sürpriz alt hikayeleri ile bir hayli iddialı bir yapım olarak geliyor. Filmle ilgili söylentilerin başladığı dönemde, Johnny Depp’in canlandırdığı Gellert Grindelwald ve Jude Law’ın hayat verdiği Albus Dumbledore’un farklı bir ikili ilişkiye sahip karakterler olduğu ancak filmde bunun işlenmeyeceği üzerine birçok bilgi paylaşıldı.

Bahsi geçen fragmana bakıldığında ise bu ikili ilişkinin işleneceğine dair ipuçları yakalamak mümkün. Ambians anlamında da ilk filme oranla oldukça karanlık olan Fantastik Canavarlar 2, 16 Kasım’da beyaz perdedeki yerini alacak.

Kaynak : https://www.youtube.com/watch?v=kIiLORZvWYY
33
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
33
2
1
0
0