HBO, Lovecraft Country'nin İlk Bölümünü Üyelik Gerektirmeden Yayınladı (Nasıl İzlenir?)

9
4
1
1
0
HBO, dünya çapında ses getirmesini beklediği yeni dizisi Lovecraft Country'nin ilk bölümünü HBO Max dışında YouTube ve HBO.com'da da yayınladı. Bölüm, hiçbir üyelik açmadan izlenebilir oldu.

Günümüzün en iyi yapım şirketlerinden birisi olan ve kaliteli yapımlarından ödün vermeyen HBO, bugün beklenen yeni dizisi 'Lovecraft Country'yi yayınladı. 1950'li yıllarda Amerika Birleşik Devletleri'nde geçen ve korku temalı olan dizi, siyahi insanlara yapılan ırkçılığa da değiniyor.

HBO, dünya çapında ses getirmesi beklenen Lovecraft Country'yi daha fazla kişiye sunmak içinse bu kez farklı bir yol izledi. Yapımcı şirket, yeni dizisinin ilk bölümünü kendi platformu olan HBO Max'in dışındaki platformlarda da yayınladı. Üstelik HBO'nun yeni dizisinin ilk bölümü, tamamen ücretsiz bir şekilde yayınlandı.

İlk bölüm YouTube'da ve HBO.com'da yayınlandı:

lovecraft country

HBO, Lovecraft Country'nin ilk bölümünü HBO.com ve YouTube'da hiçbir üyelik işlemi olmadan insanlar diziye bir şekilde giriş yapabilsin diye ücretsiz olarak yayınladı. WarnerMedia, bu sayede HBO Max'e abone olma konusunda kararsız kalan insanları da platforma çekmeyi ümit ediyor.

Lovecraft Country'nin ilk bölümü tamamen ücretsiz olarak yayınlanmış olsa da maalesef HBO'nun servisleri ülkemizde bulunmadığından YouTube'da yayınlanan bölüme bile normal şartlarda erişemiyoruz. Fakat eğer Lovecraft Country'nin ilk bölümünü HBO'nun kendi kalitesiyle izlemek isterseniz, sizin için alternatif bir yolumuz var.

Lovecraft Country'nin ilk bölümü nasıl izlenir:

lovecraft country

Lovecraft Country'yi şu anda izlemeye başlamak için yapmanız gereken şey oldukça basit. Öncelikle kendinize Opera gibi iyi bir VPN sağlayıcısı bulun. Ardından bağlantı konumunu Amerika Birleşik Devletleri ya da HBO'nun hizmet verdiği bir ülke olarak seçin. Daha sonra bu bağlantıya tıklayarak HBO.com'a ulaşın ve dizinin ilk bölümünü izlemeye başlayın.

Ancak bu noktada bir hatırlatma yapmakta fayda var. Dediğimiz üzere dizinin yalnızca ilk bölümü ücretsiz olarak üyelik istenmeden yayınlandı. Dolayısıyla ilerleyen bölümler HBO Max platformundan yayınlanacak. Bu nedenle dizinin sonraki bölümlerini ülkemizde maalesef izleyemeyeceğiz.

Kaynak : https://www.polygon.com/2020/8/19/21375988/lovecraft-country-stream-for-free-youtube-episode-one-hbo-max
9
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
4
1
1
0