Henüz Yayınlanmayan iOS 12’yi iPhone’unuza Nasıl Yüklersiniz?

13
2
1
1
1
iOS 12'yi cihazınıza yüklemek için bir Apple geliştirici hesabına sahip olmanız gerekiyor. Fakat iOS 12'yi çok merak ediyorsanız sizin için bir arka kapı bulunabilir.

Apple, WWDC 2018’in başlamasıyla beraber şovunu yaptı ve mobil işletim sisteminin yeni sürümü olan iOS 12’yi tüm Apple kullanıcılarına ve geliştiricilere tanıttı. iOS 12’nin beta sürümü geliştiricilerin kullanımına açılmış durumda, kararlı sürüm ise Eylül ayında iOS kullanıcıları ile buluşacak. Fakat iOS 12’yi şimdiden test etmek istiyorsanız ve geliştirici hesabına sahip değilseniz, aşağıdaki adımları uygulayarak iOS 12 beta’yı cihazınıza yükleyebilirsiniz. Fakat unutmayın, bu bir beta sürümdür ve pek çok hata ile karşılaşabilirsiniz. Ayrıca beta sürümden tekrar iOS 11.4’e geri dönmek isterseniz tüm ayarlarınız sıfırlanacaktır. Bu nedenle öncelikle verilerinizi yedeklemeyi unutmayın.

Geliştirici hesabı olmadan iOS 12 nasıl kurulur?

  • Öncelikle cihazınızın iOS 12’yi desteklediğinden emin olmalısınız. iPhone 5S ve üzeri iPhone modelleri, tüm iPad Air ve iPad Pro modelleri, 5. nesil iPad, iPad Mini 2 ve üzeri modeller ve son olarak 6. nesil iPod Touch iOS 12’yi destekliyor. Bu cihazlardan birine sahipseniz aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.
  • Buraya tıklayarak mevcut iOS cihazınıza geliştirici hesabını yükleyin. Ardından ‘iOS 12 download’ butonuna tıklayarak iOS 12’nin beta sürümünü indirin ve yükleyin.

  • ‘Yükle’ butonuna tıkladığınızda iOS sizden önce şifre, daha sonra ise onay isteyecek. Şifrenizi girin ve yükleme işlemini onaylayın.
  • Cihazınızı bir kere yeniden başlatmanız gerekecek. Sonra bir kez daha. Ardından Ayarlar’dan yazılım güncellemesine gidin ve güncellemeyi kontrol edin. iOS 12 güncellemesinin geldiğini göreceksiniz. Güncellemenin boyutu cihazdan cihaza farklılık gösterse de küçük olmayacağını söyleyebiliriz.
  • Güncelleme indiğinde yükleme butonu karşınıza çıkacak. iOS yükleme işlemini tamamlayacak ve cihazı yeniden başlatacak. İşlem tamamlandığında iOS 12’yi denemeye başlayabilirsiniz. iOS 12’nin tüm özelliklerini aşağıdaki bağlantı üzerinden öğrenebilirsiniz.

Kaynak : http://www.fonearena.com/blog/254765/how-to-install-ios-12-without-developer-account.html
13
2
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
13
2
1
1
1