Hobbs and Shaw, 2. Haftasında da Gişede Zirveyi Kimseye Bırakmadı

42
7
3
2
1
Hızlı ve Öfkeli serisinin "spin-off" filmi Hobbs and Shaw, gişe rakamlarıyla şaşırtmaya devam ediyor. Serinin asıl kahramanları yerine Hobbs ve Shaw karakterlerine odaklanılan film, ikinci hafta sonunu da gişede lider olarak kapatacak.

Geçtiğimiz hafta iyi bir giriş yaparak 180 milyon dolar gişe hasılatı elde eden film, gişedeki diğer filmlere göre iyi bir performans sergilese de serinin diğer filmleri arasında en kötü açılış yapan 2. film olmuştu. Bu alanda Tokyo Drift'in bir adım gerisinde olan film, ikinci hafta sonunda da gişede zirveyi kimseye kaptırmayarak kötü açılışa rağmen iyi bir yolda olduğunun ipuçlarını verdi.

Geride bıraktığımız cuma günü 7 milyon dolar daha gelir elde eden Hobbs and Shaw'un bu hafta sonunu da 25 milyon dolarlık gişeyle kapatması bekleniyor. Bu hafta vizyona giren "Scary Stories to Tell in the Dark", cuma günü 8,7 milyon dolarlık gişe yapıp günlük bazda Hobbs and Shaw'u geride bıraksa da filmin ikinci haftasında olduğu göz önünde bulundurulduğunda Scary Stories to Tell in the Dark'ın toplam gişede geride kalacağını söyleyebiliriz. 

hobbs and shaw

Haftanın bir diğer öne çıkan filmi ise açılış haftasında olan "Dora and the Lost City of Gold" oldu. 17,5 milyon dolarlık açılış gişesine koşan film, şaşırtıcı sevide iyi gidiyor. Andrea Berloff tarafından yönetilen "The Kitchen" ise 5,2 milyon dolarla bu filmlerin ardından listeye girmeyi başarıyor.

Dünya genelinde geniş bir hayran kitlesine sahip olan Hızlı ve Öfkeli serisinin spin-off filmi Hobbs and Shaw'un kapanışında toplam elde edeceği hasılat ise şimdiden merak ediliyor. Henüz Hobbs and Shaw filmini izlemediyseniz fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Hobbs and Shaw filminin fragmanı:

Kaynak : http://www.darkhorizons.com/hobbs-shaw-stay-on-top-at-the-box-office/
42
7
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
42
7
3
2
1