Huawei, Tanıtımına Günler Kala EMUI 10 İçin Tanıtım Videosu Yayınladı

26
5
2
2
1
Huawei'nin akıllı telefonlarda kullanılan arayüzü EMUI'nin son sürümü için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Yayınlanan video, EMUI 10'la ilgili bazı detaylar içeriyor.

Çinli teknoloji üreticilerinden Huawei, sadece birkaç gün sonra büyük bir etkinliğe imza atacak. 9 Ağustos'ta başlayacak olan Huawei Geliştirici Konferansı, 11 Ağustos'a kadar devam edecek ve şirket, yeni ürünlerinin tanıtımını yapacak.

Huawei'nin Geliştirici Konferansı, bu yıl daha büyük olaylara gebe. Bunun nedeni geçtiğimiz aylarda Huawei'nin, ABD yönetimi tarafından karalisteye alınmış olması. Şirket bu yıl, çok geniş bir ürün yelpazesinde kullanılabilecek olan yeni işletim sistemini de bu etkinlikler kapsamında tanıtacak.

huawei EMUI 10

Huawei'nin bu etkinliklerde tanıtacağı bir diğer önemli ürünse, Huawei ve Honor'un akıllı telefonlarında kullanılan Android tabanlı EMUI arayüzünün son sürümü EMUI 10. Bu arayüz, Android işletim sisteminin son sürümü olan ve hala beta sürecindeki Android Q'ya dayanacak ve kullanıcılara büyük yenilikler getirecek.

Teknoloji devi şimdiyse, EMUI 10'la ilgili bir tanıtım videosu yayınladı. Yayınlanan video, EMUI 10'la ilgili pek çok detayı bünyesinde barındırıyor. Bu detaylar, EMUI 10'un kullanıcı arayüzü, özellikleri ve genel kullanım deneyimiyle ilgili. 

İşte Huawei'nin EMUI 10 için yayınladığı tanıtım videosu:

Huawei Geliştirici Konferansı'nın başlamasıyla birlikte hem EMUI 10 hem yeni işletim sistemi hem de yeni işletim sisteminin kullanılacağı ilk ürün olacak olan akıllı ekran ürününü tanımış olacağız.

Kaynak : https://www.huaweicentral.com/new-emui-10-teaser-hints-at-design-quality-and-features/
26
5
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
26
5
2
2
1