3
2
1
0
0

Bildiğiniz üzere teknoloji devleri artık kullanıcılarının her yanında olacak şekilde bir ekosistem kuruyorlar. Hayatınızı pek çok anlamda kolaylaştıran bu ekosistemde yer alan en önemli cihazlardan biriyse akıllı saatler. Bizler de bugün ekosistemine bir akıllı saat eklemek isteyenlere fikir vermek için ülkemizde satışa çıkan ilk HarmonyOS işletim sistemli akıllı saat Huawei Watch GT 2 Pro'yu ağırladık.

Çinli teknoloji devi Huawei'nin eylül ayında tanıttığı Huawei Watch GT 2 Pro, klasik saatlere benzeyen tasarımıyla akıllı saat deneyimi sunuyor. Plastik ya da deri kayış seçenekleriyle satın alınabilen saat, 1,39 inçlik 454 x 454 piksel çözünürlüklü bir ekrana ev sahipliği yapıyor. Ekran, AMOLED paneliyle renkleri daha canlı görmenizi sağlıyor.

Huawei Watch GT 2 Pro bizlere neler sunuyor?

Huawei Watch GT 2 Pro

Akıllı saat, işlemci bölümünde bizleri Kirin A1 işlemcisiyle karşılıyor. 4 GB'lık depolama alanı sunan saat, telefonunuzdan 500'e yakın müziği saat içine yüklemenize imkân tanıyor. Ayrıca Bluetooth kulaklığınız varsa kulaklığınızı doğrudan saate bağlayarak müzik için telefona olan bağımlılığınızı da giderebiliyorsunuz.

Huawei Watch GT 2 Pro

Elbette akıllı saatleri her gün şarj etmek pek çok kullanıcı için kullanışlı olmayacaktır. Huawei, rakiplerine göre geri kalmayacak şekilde 455 mAh'lik bir bataryayı barındırıyor ve bu da saatin 14 gün boyunca şarj gereksinimi duymamasını sağlıyor. Saat, nabız ölçümü, uyku takibi, kandaki oksijen seviyesi ölçümü ve stres takibi gibi işlevleri de yerine getiriyor.

Akıllı saat, malzeme yapısıyla deneyiminizi ve sunduğu görünümü de üst düzeye çıkarıyor. Akıllı saat, kristal safir cama, titanyum yapıya ve arka kısmında seramik bir malzemeye yer veriyor. Akıllı saatin sahip olduğu malzeme kalitesi, bulunduğu fiyat segmentinde hiç de yaygın değil. Fiyat demişken akıllı saat, 2.300 TL'lik fiyat etiketiyle alıcı buluyor. Huawei Watch GT 2 Pro hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl bir deneyim sunduğunu öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz.

3
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
2
1
0
0