İki Farklı Cinsin Birleşimi İle Oluşan Birbirinden Tatlı 17 Köpek Fotoğrafı

109
8
3
3
1
İnsanların en yakın dostu olan ve zekalarıyla bizleri şaşırtan köpekler, birbirinden farklı türleriyle hayatlarımızı paylaşıyorlar.

Ülkemizde gün geçtikçe artan hayvanseverlerin sayısı yeni köpek türlerini tanımak ve onlarla iç içe yaşamak için bizlere şans veriyor. Dünya üzerinde birbirinden farklı yüzlerce farklı tür köpek yaşıyor. Bunların kimisi doğal ortamlarda ortaya çıkarken kimileri ise labaratuvar ortamlarında veya bilinçli eş seçimleriyle yeni türler meydana getiriyorlar. İşte iki farklı köpek cinsine sahip köpeklerin çiftleşmesi sonucu doğan birbirinden sevimli köpekler.

1-Alman Çoban Köpeği ve Golden Retriever karışımı olan bu köpek hem çok akıllı hem de çok şirin

<

2-Şimdiye kadar gördüğünüz bütün mavi gözleri unutun. Sizce de bu Husky ve Pitpull kırması köpek oldukça dikkat çekici görünmüyor mu?

3-İki farklı göz rengine sahip sıra dışı bir köpek daha.

4-Sahip olduğu yoğun zıt renkler ile dikkat çeken bu köpeği ön plana çıkaran en önemli şey ise gördüğünüz üzere tüylü kabarık kulakları.

5-Bir Alman Kurdu mu yoksa bir sığır köpeği mi cinsini tam çözemedik ancak onun çok tatlı bir köpek olduğuna şüphemiz yok.

6-Bir Shar-Pei ve Bulldog karışımı olan bu köpeğin yüzündeki kırışıklıklar ve kocaman gözleri onu gerçekten sıra dışı kılmış.

7- Chihuahua ve Floopy cinsi köpeklerin kırması olan bu köpeğin ise bükülü sevimli kulakları onu oldukça sempatik kılıyor. Bilhassa küçük köpeklerden hoşlananlar onu çok sevecek.

8-Bu resimde görmüş olduğunuz köpek bir çakal ile Alman Çoban Köpeği'nin birleşimiyle ortaya çıkmış. Onun en çok dikkat çeken tarafı ise dik ve uzun kulakları.

9-Amerikan Staffordshire Teriyeri ve Alman Çoban Köpeği'nin kırması olan bu farklı cinsin görüldüğü üzere kulakları durmaksızın büyüyor.

10-Avcılık konusunda oldukça özel yeteneklere sahip ve çok eski tarihlerden beri oldukça ilgiyle beslenen İngiliz Bull Teriyeri.

11-Tüyleri delicesine kabarık olan bu köpeğin cinsi Pomsky ve evet o tam bir "ponçik".

12-Bu yakışıklı ve havalı köpeğin cinsi ise Chow Husky olarak bilinirken, ona Chusky’de deniliyor.

13-Yürümeyi oldukça seven Corgi ve Chocolate karışımı bu laboratuvar ürünü köpek oldukça cana yakın bir hayvan.

14- Bakışları nedeniyle “Şapşal” lakabıyla tanınan bu köpeğin cinsi “Mutt” olarak biliniyor. Zira suratına bakılacak olursa gerçekten de onun sevimli bir “şapşik” olduğunu söyleyebiliriz.

15-Border Collie ve Samoyed cinsi köpeklerin karışımıyla elde edilen bu köpek resimden de anlaşılacağı üzere tam bir oyuncu.

16-Kitap okumaya hazır olan bu Çipura (Kaniş), ülkemizde de sıkça rastlaştığımız bir cins.

17- Beyaz desenleri ve kahverengi tüyleriyle dikkat çeken bu köpeğin cinsini bilemiyoruz fakat oldukça şirin bir yüzü var.

Cinsi ve ırkı ne olursa olsun köpekler bizlerin hayatlarının birer parçası. Birçoğumuz evlerimizde ya da bahçelerimizde köpek besliyor olabiliriz ancak unutmamalıyız ki sokak hayvanları da bizlere muhtaç ve çevremizi bizimle paylaşıyorlar. Yeni bir köpek sahiplenirken pet shop gibi bu işi ticari olarak yapan yerler yerine hayvan barınaklarından yapabilirsiniz. Hayvan barınaklarından ücretsiz olarak aldığınız köpek dostlarımızla yeni bir dostluk kurabilirsiniz.

Kaynak : https://www.buzzfeed.com/andyneuenschwander/mixed-breed-dogs-are-adorable?utm_term=.ybE17Kw1r#.vfYo0J3oO
109
8
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
109
8
3
3
1