Instagram Fenomeninin Futbol Maçında Sahaya Neden Mayoyla Girdiği Belli Oldu

165
53
24
8
6
Şampiyonlar Ligi Finali sırasında mayoyla sahaya giren Instagram fenomeni Wolanski’nin bunu neden yaptığı belli oldu. Wolanski, bu hareketiyle sevgilisine 4 milyon dolar kazandırdı.

1 Haziran’da İngiliz ekipleri Tottenham ve Liverpool arasında oynanan Şampiyonlar Ligi final maçı, 18. dakikada duraklamıştı. Sahaya, üzerinde cinsel içerikli site reklamı bulunan mayoyla giren bir kadın, maçın durmasına neden olmuştu. Wolanski daha sonra Instagram’da yüz binlerce takipçi kazanmıştı.

Görünüşe göre bu olayda tek kazanan Wolanski değil. Genç kadının sevgilisi, iddialara göre söz konusu siteye 4 milyon dolar reklam geliri kazandırdı. Web sitesinin sahibinin ise Wolanski’nin sevgilisi Vitaly Zdorovetskiy olduğu söyleniyor.

YouTuber’lık da yapan Vitaly’nin sitesindeki üye sayısı, şampiyonlar ligi finalinden bu yana üç katına çıktı ve 32 milyona ulaştı.

Normalde, bu tarz sahaya birisi girdiği zamanlarda kişilerin görüntülerinin ekrana getirilmesi yasak. Öte yandan internet çağında yaşıyoruz ve insanların elinde gelişmiş cihazlar var. Kadının görüntüleri anında internete yayılırken, kim olduğunun yanı sıra Instagram profili de hemen ortaya çıktı. Kinsey Wolanski daha sonra sosyal medya hesabını kapattı.

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/yasam/201906051039255651-sahaya-mayolu-sekilde-giren-Wolanski-sevgilisine-4-milyon-dolar-kazandirdi/
165
53
24
8
6
Emoji İle Tepki Ver
165
53
24
8
6