Instagram Hikayelerini Gizli Gizli İzlemenizi Sağlayan İnternet Sitesi

38
13
6
4
3
Birçok insan sosyal medya üzerinden tanışıyor ya da tanışmaya çalışıyor. Bu nedenle sosyal medyanın hayatlarımız üzerindeki etkisi bir hayli büyük. Özellikle Instagram fazlasıyla yaygın bir şekilde kullanılıyor ve insanları attığı hikayeler aracılığıyla takip ediyoruz. Bazı durumlarda da izlediğimiz hikayeleri gizlice izlemek gibi bir isteğimiz oluyor. Peki, bu mümkün mü?

Sosyal medyanın hayatlarımıza girmesiyle birlikte insanlarla iletişim şeklimiz değişti. Birçoğumuz birini arayıp halini hatırını sormak yerine belirli sosyal mecralar üzerinden neler yaptıklarını kontrol ediyoruz. Dahası, sosyal medya üzerinden arkadaşlıklar ve ilişkiler kuruyoruz. Bu iletişim aracı çoğu zaman hayatımızı kolaylaştırsa bile hayatımıza farklı kaygıları sokuyor. Peki, ‘kaygı’ derken ne demeye çalışıyoruz?

Instagram üzerinden birçok kişiyle etkileşime geçiyorsunuz ve bazı durumlarda sosyal medyada bazı sorumluluklarınız olduğunu hissediyorsunuz. Bunlara örnek vermemiz gerekirse en yakın arkadaşlarınızın fotoğrafını beğenmek, siz farkında olmasanız bile bir sorumluluk haline gelmiş olabilir. Bunun yanı sıra kaçınmak istediğiniz noktalar da mevcut.

Hikayeler

Hikayeler

Instagram üzerinden birinin hesabını takip etmediğinizi ancak o kişiyi ‘yakından’ takip ettiğinizi düşünelim. Bu noktada o kişinin takip edildiğini bilmesini istemezsiniz. Daha net bir şekilde açıklayacak olursak hikayelerine baktığınız zaman o kişinin bunun farkına varmaması tercihiniz olabilir. Peki, birçok kişinin yalnızca hayallerini kurduğu bu şey gerçekte mümkün mü?

Bugün bizimle iletişime geçen Can isimli okuyucumuzun bizlere ulaştırdığı bir bilgiyle bu olayın hayal değil, gerçek olduğunu öğrenmiş olduk. Stories Watch isimli site sayesinde istediğiniz kişilerin hesaplarında bulunan hikayeleri izleyebilirsiniz ve isminiz görünmeyebilir. Tabii ki her şey de bununla sınırlı değil. Daha önce bir hikaye görüp hikayeyi kaydetmek istediniz mi? Cevabınız evetse bundan sonra bu özelliğin de bir hayal olmadığını söyleyebiliriz.

Peki nasıl?

Aklınıza “Özellik çok güzel de şimdi kim root’la ya da Jailbreak’le uğraşacak” şeklinde sorular geldiyse bu soruların hepsini unutabilirsiniz çünkü sistem yalnızca tek bir şeyi gerektiriyor, o da internete girebileceğiniz bir cihaz. Stories Watch isimli site aracılığıyla istediğiniz kişilerin hikayelerini gizlice izleyebilir ve indirebilirsiniz. Denemek için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

38
13
6
4
3
Emoji İle Tepki Ver
38
13
6
4
3