iOS 13'ün 2. Betası Geliştiriciler İçin Yayınlandı: Nasıl İndirilir?

21
3
2
1
0
iOS işletim sisteminin yeni sürümünün henüz yayınlanan 2. betası nasıl edinilir?

Silikon Vadisi devi teknoloji şirketi Apple'ın mobil işletim sistemleri iOS ve iPadOS'un 13. sürümlerini duyurmasının üzerinden daha 2 hafta geçmemişken bu işletim sistemi sürümlerine ait beta sürecinin ikinci evresine geçildi. Apple Geliştiricileri test amacıyla iOS 13'ün 2. betasını aldıklarını duyurdular.

iOS 13 beta 2 nasıl edinilir?

iOS 13'ü destekleyen cihazların listesi.

Uyarı: İşlemleri gerçekleştirmeden önce iOS cihazınızın (iTunes önerilir) yedeğini almayı unutmayın. Cihazınızda bir sorun oluştuğunda almış olduğunuz yedeğe dönüş yaparak sorundan kurtulabilirsiniz. iOS'un beta sürümlerinin hatalar içerdiğini unutmayın.

Ücretli Apple Geliştiricileri buradan beta programının son sürümüne buradan geçiş yapabilirler.

Beta sürümünü denemek isteyen son kullanıcılar ise yayınlandığı zaman buradan iOS 13'ün açık betasını deneyimleme fırsatı belirleyebilirler. Açık beta yayınlandığında cihazınızı açık beta için kaydetmeniz ve OTA (kablosuz olarak) beta versiyon iOS işletim sistemini indirmeniz gerekiyor.

Son kullanıcıların beta sürümünden yararlanmasını sağlayan açık beta programı iOS 13 için başladığında daha detaylı bir rehberi sizler için hazırlıyor olacağız.

Kaynak : https://www.cnet.com/how-to/how-to-install-ios-13-beta-developer-beta-2-right-now-apple-iphone-ipad/
21
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
21
3
2
1
0