iPhone 11'in Kamera Kurulumu, Üretilen Aksesuarlarla Ortaya Çıktı

35
24
6
4
2
Uzun zamandır yeni iPhone'ların neye benzeyeceği konusunda bir fikre sahibiz. Özellikle arka taraftaki kare şeklindeki kamera kurulumu, yeni iPhone sızıntılarının en dikkat çekici özelliği. Görünen o ki bu kurulum neredeyse kesinleşmiş durumda.

Apple'ın her 2 senede bir telefon tasarımlarında değişikliğe gittiğini biliyoruz. İlk ikili kamera sistemlerinden birini iPhone 7 Plus ile tanıtmış olan Apple, diğer üreticilerin üçlü, hatta dörtlü kameralara geçtiğini görünce doğal olarak onlardan geri kalmak istemiyor. Bu bağlamda iPhone 11'de değişik bir düzende, kare bir alanda üçlü kamera kullanacak olan şirket, tasarım yüzünden eleştirileri de beraberinde getirmişti.

Bu tasarım ise şimdiyse kesinleşmiş görünüyor zira telefon aksesuar üreticisi Olixar, iPhone 11 serisi kameraları için kamera camı koruyucularını ortaya çıkardı. iPhone 11, iPhone 11 Max ve iPhone 11R için 3 farklı koruyucu yayınlayan Olixar, böylece tasarımları da onaylamış oluyor.

Bazı kaynaklar Olixar'ın koruyucularının çoktan seri üretime koyulduğunu ve hatta satışa hazır olduğunu söylerken firma da iPhone tasarımının değişmeyeceğinden emin. iPhone 11 ve iPhone 11 Max'ın kamera kısımları birbirinin aynıyken iPhone 11R de 2 adet kamera bulunuyor.

Hatırlayacak olursak raporlar, bu üçlü kamerada standart, yakınlaştırma ve geniş açılı lensler olacağını söylüyordu.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/apples_square_camera_setup_for_iphone_11_lineup_seemingly_confirmed-news-37595.php
35
24
6
4
2
Emoji İle Tepki Ver
35
24
6
4
2