iPhone 6S’i Olanlar Dikkat! Telefonunuzda Batarya Sorunu Olup Olmadığını Mutlaka Sorgulayın!

1
1
0
0
0
iPhone 6S'te yaşanan batarya sorunu sebebiyle yapacağı ücretsiz batarya değişimi için sorgulama sayfasını açtı.

Bildiğiniz gibi Samsung'un Galaxy Note 7 faciasının ilk zamanlarında toplu geri çağırma adımından önce batarya sorunu olup olmadığı sorgulanmaktaydı. Özel bir sayfa aracılığı ile seri numarası kontrolü yapan Samsung, daha sonrasında sorunların devam etmesiyle toplu geri çağırma adımını attı. Şimdi ise bir süredir bildiğiniz gibi benzer sorun Apple'ın başına geliyor. iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ta yaşanan batarya sorunları telefonun bir anda kapanması gibi birçok sorunu beraberinde getirmekte.

Bu sebeple ücretsiz batarya değişimi programını başlatan Apple, bu sorunu yaşayan seriye ait telefonların tespiti için kendi sitesinde bir bölüm açtı. Buradaki adresten erişebileceğiniz sayfadan yapabileceğiniz kontrol için cihazınızın seri numarasını yazarak sorun olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Eğer yukarıda gördüğünüz gibi Türkçe meali "Girmiş olduğunuz seri numarasına ait iPhone 6S, bu program için uygundur. Lütfen aşağıdan herhangi bir servis programını seçiniz" şeklinde bir uyarı çıkması durumunda en yakın yetkili Apple servis noktası ya da Apple Store'a giderek ücretsiz değişiminizi yaptırabilirsiniz.

iPhone 6S'te Seri Numarası Nasıl Bulunur?

iPhone 6S cihazınızda seri numarasını nasıl bulacağınızı bilmiyorsanız 3 farklı seçenek ile bulabilirsiniz. Bunlardan ilki ise tabiki herkesin bildiği gibi arama ekranında *#06#'yi tuşlamak. Ayrıca sim kart slotunuzun üzerinde de yazmakta olan seri numaranıza Ayarlar > Genel > Hakkında adımlarını tuşlayarak da ulaşabilirsiniz.

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0