Pennywise Geri Dönüyor: IT'in İkinci Filmi İçin Yeni Poster Yayınlandı

23
3
2
2
2
Pennywise Geri Dönüyor: IT'in İkinci Filmi İçin Yeni Poster Yayınlandı
IT Chapter Two resmi Twitter hesabından, filme dair yepyeni bir poster yayınlandı. Atılan tweet'te yarın filmin fragmanının da yayınlanacağı söylendi.

Stephen King’in aynı adlı romanından uyarlanan ve meşhur palyaço Pennywise’ı merkezine oturtan IT, 2017’de beyaz perdede seyircilerinin ve eleştirmenlerin beğenisini toplamayı başarmıştı. İki yıl aradan sonra filmin yeni bölümü, IT: Chapter Two adı ile vizyona giriyor. Warner Bros. da vizyon tarihi yaklaşan film için IT: Chapter Two resmi Twitter hesabından yepyeni bir poster yayınladı.

IT’in resmi Twitter hesabından paylaşılan posterin üst tarafında "IT ENDS ( O BİTİYOR)" yazarken posterin alt tarafında ve asıl odak noktası olan kısmında korkunç palyaço Pennywise’ın gözleri yer alıyor. Paylaşılan tweet’te filmin vizyon tarihi, 6 Eylül olarak açıklanırken yarın da filmle ilgili fragman paylaşılacağı ifade ediliyor.

Andy Muschietti’nin yönetmenlik koltuğunda oturduğu serinin ikinci ve son filmi, ilk filmden 20 yıl sonrasını konu alacak. Filmin çocuk karakterleri, yaşanan geri dönüşlerle tekrar seyirci tarafından izlenebilecekken artık olgun halleri ise Jessica Chastain, James McAvoy ve Bill Hader tarafından canlandırılacak.

Üstelik yeni filmdeki tek değişiklik oyuncular da olmayacak. Palyaçoyu canlandıran Bill Skarsgård'a göre Pennywise, bu sefer çok daha korkunç bir şekilde gelecek. Skarsgård, Entertainment Weekly’ye verdiği röportajda “O, daha korkunç ve daha sinirli. Filmde çok vahşi şeyler de bulunuyor” dedi.

2019’a damga vuracak filmlerden bir tanesi olması muhtemel olan IT Chapter Two’nun “R-rated” (yetişkinlere yönelik) filmler arasında 2019’un en çok hasılat yapacak filmi olmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak : https://comicbook.com/horror/2019/07/17/it-chapter-two-poster-trailer-coming/
23
3
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
23
3
2
2
2