Jaguar’dan Muhteşem Özellikler İle Donatılmış Elektrikli Otomobil: I-Pace

1
0
0
0
0
Son dönemlerin otomobil camiasının ana konusu olan elektrikli otomobil işine Jaguar da atım attı.

Tesla ile bir anda yaygınlaşan ve birçok büyük otomobil üreticisinin birer ikişer dahil olduğu elektrikli otomobil furyasına şimdi de Jaguar katılıyor. I-Pace adını verdiği yeni bir SUV konsepti ile tamamen elektrik ile çalışan araç üretecek olan otomobil devi geleceğin tasarımını gözler önüne seriyor.

Şık ve keskin hatlar yerine ovalleştirilmiş yapıya sahip olan Jaguar I-Pace, tamamen cam tavandan oluşan yapısıyla şıklığına şıklık katıyor. Far ve stop lambalarının tamamen LED olduğu araç, aerodinamik yapı konusunda da özenle çalışılmış.

Geniş iç hacmi ve elektronik aksamları ile dikkat çekecek olan araçta ibre göstergesinin yanı sıra iki ayrı led ekrana yer verilmiş. 4sn içinde 100km/s hıza ulaşabilecek olan Jaguar I-Pace, toplamda tek tam şarjda 500km menzile sahip olacak. 90kWh bataryası ile 700Nm tork ve 400 beygir gücü üretebilecek olan bu elektronik canavar 50kW DC hızlı şarj desteği ile 1.5 saatte %80 batarya dolumuna da imkan sağlayacak.

Aracın fiyatı şu anda belli değilken Jaguar'ın bu yeni konseptinin 2018'in ikinci yarısında satışa çıkacağı bilgisi de veriliyor.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0