Jim Carrey, Sonic'in Yeni Tasarımı Konusunda Emin Olmadığını Açıkladı

33
6
6
2
0
Oyunların sık sık televizyon dizilerine ve sinema filmlerine uyarlandığı son yıllarda nostaljik karakter Sonic de beyaz perdeye yolunu bulmaya hazırlanıyordu. Paylaşılan ilk fragmanda Sonic’in tasarımı, hayranlar tarafından hiç beğenilmeyince karakterin tasarımında yeniliğe gidilme kararı alındı.

Sonic the Hedgehog filminin başkarakteri Sonic’in ilk fragmanı çıktığında hayranlar, Sonic’in tasarımını topa tutmuştu ve bunun sonucu olarak da Sonic’te tasarım değişikliğine gidilme kararı alınmıştı. Sonic the Hedgehog filminin baş kötüsü Dr. Robotnik’i canlandıran usta aktör Jim Carrey ise yapılacak olan yeni tasarımının iyi mi yoksa kötü mü olduğundan emin olmadığını söyledi.

Carrey, Television Critics Association’ın (Televizyon Eleştirmenleri Birliği) basın turu sırasında Sonic the Hedgehog filmine de değindi ve kendisine kahramanın yeni tasarımı hakkındaki düşünceleri soruldu. Jim Carrey, Sonic’e ne olduğuyla ilgili emin olmadığını ifade etti. Carrey, “Tasarım konusunda nasıl hissetmem gerektiğini tam olarak bilmiyorum” dedi.

sonic the hedgehog film

Sonic’in karakterinde ne değişim olursa olsun bu, Jim Carrey’nin canlandırdığı karaktere çok da etki etmeyecektir. Ünlü aktör, herhangi bir yeniden çekim yapmak zorunda kalmayacağını ve tamamladığı parçalarla ilgili herhangi bir endişe duymadığını söyledi. Aktör ayrıca “Nasıl olması gerekiyorsa öyle olacak” ifadelerini kullandı.

Carrey “Yaptığım şeylerle ilgili kendim hakkımda çok da endişeli değilim. Bunun hakkında çok fazla düşünmüyorum. Nasıl olması gerekiyorsa öyle olacak. Ya iyi ya da kötü olacak” dedi. Filmin yapımcılarından Tim Miller ise geçmişte verdiği bir röportajda hayranların mutlu olacağını söylemişti.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/08/02/sonic-the-hedgehog-movie-jim-carrey-redesign/
33
6
6
2
0
Emoji İle Tepki Ver
33
6
6
2
0