5
2
1
1
1

Akıllı telefon kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte hayatımıza pek çok yeni ürün girdi. Şu sıralar hemen her kullanıcının sahip olduğu kablosuz kulaklıklar, akıllı telefon kullanımının beraberinde getirdiği ürünlerden bir tanesi oldu. Şu sıralar piyasada onlarca farklı şirket tarafından üretilen sayısız kablosuz kulaklık modeli bulunuyor. Bu videomuzda sizlere, yüksek fiyatı ve farklı yapısıyla dikkatleri üzerine çeken bir kablosuz kulaklıktan bahsedeceğiz.

Eğer son dönemlerde internet üzerinden kablosuz kulaklık arayışına girdiyseniz, fiyatı 1.200 TL seviyelerinde olan bu kulaklığa denk gelmiş olabilirsiniz. Öyle ki bu kulaklık, geleneksel ürünlerden biraz daha farklı bir yapıya sahip ve kulağınıza takmanız gereken bir bölüm içermiyor. Söz konusu ürünü, kulağınızın hemen ön tarafına yerleştiriyorsunuz ve bugüne dek belki de hiç yaşamdığınız bir müzik deneyimi yaşamaya başlıyorsunuz.

kulaklık

Bu ürün, ses dalgalarını kemik üzerinde oluşturduğu titreşimler aracılığıyla duymanıza yardımcı oluyor. Yani bu ürünü kullanmanız durumunda dış kulak ve kulak zarınıza ihtiyaç kalmıyor. Hatta bundan dolayı, çeşitli duyma kayıplarında bu ürünlerin kullanılabileceğinden bahsediliyor. Şirketin dikkate değer bir diğer iddiası ise bu kulaklığın uzun süreli kullanımda herhangi bir zarar verme durumu olmaması.

Aslına bakacak olursak kemikten ses iletim teknolojisi, geçtiğimiz dönemlerde de YouTube ekibimizin dikkatini çekmişti ve hatta yine benzer bir ürünü sizler için incelemişlerdi. Ancak o dönemlerde incelenen ürün, beklenen performansı vermemişti. Aradan geçen süre, üreticileri doğrudan etkilemiş ve kemikten ses iletim teknolojisini biraz daha ileri bir noktaya taşımış gibi görünüyor.

Kemikten ses ileten kulaklık

Bu ürünün belki de en dikkat çekici noktası, aynı anda hem müzik dinleyebilecek hem de çevrenizdeki sesleri duyabilecek olmanız. Çünkü bu ürün, sesi kemikleriniz aracılığıyla iletirken kulak zarınız kapanmıyor ve dolayısıyla da çevrenizdeki sesleri duymaya devam edebiliyorsunuz. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve sizleri, bu ilginç ürünün inceleme videosu ile başbaşa bırakalım.

5
2
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
5
2
1
1
1