Xiaomi Mi WiFi Sinyal Güçlendirici

5
1
0
0
0
Oldukça basit bir şekilde modeme bağlanan Xiaomi Mi WiFi Sinyal Güçlendirici, WiFi ağının yeterli çekmediği durumlarda derdinize deva oluyor.

WiFi ağımızın modemden uzak belli noktalarda oldukça düşük sinyallere inmesinden hatta zaman zaman düşük çekim güçü nedeniyle internet bağlantısının kopmasından hepimiz şikayetçi oluyoruz.

Tam olarak bu sorunu çözen Xiaomi Wifi Sinyal Güçlendirici Anten, duvar ya da uzak mesafe nedeniyle internet sinyalinin düşük olması gibi durumların önüne geçerek kablosuz ağın çok daha geniş bir mesafede yüksek çekim gücüne sahip olmasına imkan tanıyor.

Basit bir şekilde modemle eşleşiyor

Genelde sinyal arttırıcı cihazların modemlerle zor eşleştiği görülse de Xiaomi Wifi Sinyal Güçlendirici Anten manuel bir ayara gerek kalmadan basit bir şekilde modeme USB ile bağlanarak eşleştiriliyor. Mavi ışık yandığında ise eşleştirme tamamlanmış oluyor ve ardınan ihtiyaç duyduğunuz noktada Xiaomi Wifi Sinyal Güçlendirici Anten'i bir USB adaptörle güç kaynağına bağlayarak kullanmaya başlıyorsunuz.

Tasarımıyla ergonomik boyutlara sahip Xiaomi Wifi Sinyal Güçlendirici Anten'i bu bağlantıya giderek Teknostore'dan satın alabilir ayrıca Teknostore'daki diğer akıllı ev teknolojisi ürünlerini buradan inceleyebilirsiniz.

5
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
1
0
0
0