Matrix'in Morpheus'u Laurence Fishburne, Neden 4. Filmde Yer Almayacağını Açıkladı

106
10
4
3
3
Matrix serisinin Morpheus'u Laurence Fishburne, 2022 yılında vizyona girecek Matrix 4'te neden rol almayacağını açıkladı. New York Magazine'e konuşan ünlü oyuncu, teklif almadığı için yeni filmde bulunmayacağını söyledi.

2000'li yılların başına damga vuran bilim kurgu serisi Matrix, 2003 yılında yayınlanan Matrix: Revolutions ile birlikte seriyi tamamlamıştı. Aradan geçen 15 yılı aşkın sürenin ardından hayranları sevindirecek haber geçtiğimiz yıl gelmiş ve seriye yeni bir film ekleneceği açıklanmıştı. Çekimlerine başlanan filmden şimdiye dek birçok aksiyon dolu sahne de görmüştük.

Yeni filmde, bildiğiniz gibi Neo karakterine hayat veren ünlü oyuncu Keanu Reeves ile Trinity'i oynayan Carrie-Anne Moss'u tekrardan başrolde göreceğiz. Filmlerde Morpheus karakterini canlandıran serinin bir diğer yıldızı Laurence Fishburne ise yeni filmde rol almayacak. Ünlü oyuncu, bir röportajda 4. filmde neden rol almayacağını açıkladı.

Laurence Fishburne, Matrix 4'e davet edilmediğini açıkladı:

Morpheus

Orijinal üçlemede direnişin simgesi ve akıl hocası Morpheus'u canlandıran Fishburne'ün ismi yeni filmin duyurusunda yer almıyordu. O dönemler Morpheus karakterinin daha genç bir versiyonunun filme ekleneceğine dair söylentiler konuşuluyordu. Bu hafta New York Magazine'e konuşan Fishburne ise filmde rolü olmadığını doğruladı.

Ünlü oyuncu, filmde yer alıp almayacağı sorulduğunda gayet açık bir şekilde "Hayır. Davet edilmedim" yanıtını verdi. Yeni filmde rol almayacağı netleşen Fishburne, röportajda ayrıca Matrix 4 ekibine şans dileyerek "Belki bu başka bir oyun yazmamı sağlar. Onlara iyi şanslar diliyorum. Umarım harika olur" ifadelerini kullandı.

COVID-19 salgını nedeniyle çekimleri aksayan Matrix 4'ün ilk etapta Mayıs 2021 tarihinde vizyona girmesi planlanıyordu. Ancak daha sonrasında filme tam bir yıllık bir erteleme yapıldı. Yeni vizyon tarihi 1 Nisan 2022 olarak belirlenen 4. filmin çekimlerinin şu anda ne aşamada olduğu bilinmiyor. Filme dair ilerleyen günlerde yeni gelişmeler yaşanırsa sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalın.

Kaynak : https://www.superherohype.com/movies/485127-laurence-fishburne-says-he-wasnt-asked-to-return-for-the-matrix-4?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=laurence-fishburne-says-he-wasnt-asked-to-return-for-the-matrix-4
106
10
4
3
3
Emoji İle Tepki Ver
106
10
4
3
3