Supernatural'ın Yıldızı Jensen Ackles, The Boys'un 3. Sezonuna Dahil Oldu

26
7
1
0
0
Supernatural dizisinden tanıdığımız ünlü oyuncu Jensen Ackles, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla The Boys'un 3. sezonuna dahil olduğunu duyurdu. Ackles'ın 3. sezondan itibaren Soldier Boy karakterine hayat vermesi bekleniyor.

Amazon Prime Video'nun geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlayan süper kahraman temalı internet dizisi The Boys, önümüzdeki ay 2.sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonu için çalışmalarını sürdüren Amazon, bu kapsamda geçtiğimiz hafta 3 dakikalık bir fragman paylaşmıştı. Yeni fragman, yeni sezonda izleyicileri nelerin bekleyeceğine dair birçok detay içeriyor.

Bugün, daha 2. sezon bile yayınlanmamışken dizinin 3. sezonuna dair bir paylaşım geldi. Supernatural serisinden tanıdığımız Jensen Ackles'ın Instagram hesabından paylaştığı videoya göre ünlü oyuncu, The Boys'un üçüncü sezonunda rol alacak. Ackles'ın dizinin üçüncü sezonuna Kaptan Amerika'nın bir parodisi olan Soldier Boy karakterine hayat vereceği söyleniyor.

The Boys'un 2. sezonunda neler olacak?

The Boys

Süper kahramanların güçlerini ve şöhretlerini kötüye kullandığı bir evrende ilk sezonda, kendilerini kanunu korumaya adayan The Boys isimli grubun kurulma sürecini ve Vought International'ın ana süper kahraman grubu The Seven'ın aslında ne kadar yozlaşmış olduğunu görmüştük.

İkinci sezonda ise karşı karşıya gelen bu iki grubun çatışmalarını görmeye devam edeceğiz. The Seven ve liderleri Homelander'ı bitirme planları yolunda gitmediği için kanun kaçağı durumuna düşen The Boys ekibi, yeni sezonda hem Seven'dan hem de polisten kaçmak zorunda kalıyor. Yeni sezonda kadroya Stormfront karakterine hayat veren Aya Cash de katılacak.

İlk bölümü 26 Temmuz 2019 tarihinde yayınlanan The Boys, 8 bölümlük ilk sezonun ardından eylül ayında ikinci sezonuyla geri dönecek. Bu noktada The Boys'un 2. sezonu yayınlanacak ilk 3 bölümle 4 Eylül Cuma günü başlayacak. Kalan 5 bölüm, sonraki haftalarda her cuma günü yayınlanacak ve dizi 9 Ekim'de epik bir sezon finali yapacak.

Kaynak : https://comicbook.com/tv-shows/news/jensen-ackles-the-boys-season-3-soldier-boy/
26
7
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
26
7
1
0
0