League of Legends 9.17 Güncellemesi Oyuna Yeni Kostümler Getiriyor

19
6
4
0
0
Oyunda bulunan her bir karakter için onlarca kişiselleştirmeye sahip olan League of Legends, kullanıcıların gerçek para karşılığında bu kişiselleştirmeleri satın alıp karakterlerini öne çıkarmalarına olanak tanıyor. Oyun içerisinde güzel gözükmeleri dışında herhangi bir ekstra özelliğe sahip olmayan bu eklentiler arasına 6 adet yeni kostüm eklendi.

Ülkemizde büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan MOBA oyunu League of Legends, kıyasıya 5'e 5 kapışmalara ev sahipliği yapıyor. Birbirlerinin merkezlerini patlatmak için canla başla savaşan oyuncular, profesyonel müsabakalarda para ödülleri dahi kazanıyorlar.

Oyunun geliştiricisi olan Riot Games ise oyuncuların birbirlerine karşı adil bir oyun içerisinde bulunmaları için oyunda değişiklikler yaparken yine oyuncuların League of Legends'tan daha da zevk alması için yeni içerikleri de oyuna ekliyor.

League of Legends'a Eklenen Yeni Kostümler:

Oyuncularına sunacağı yenilikleri önceden kendi özel sunucularında (PBE - Public Beta Environment) test eden Riot Games, bugün itibarıyla yeni 9.17 yamasını PBE serverları için yayınladı. PBE kullanıcıları ise yenilikleri internet alemiyle paylaştı.

Şu ana kadar ortaya çıkan en göze çarpar yenilikler ise bazı karakterlere gelen kostümler oldu. Ahri, Nocturne ve Veigar şampiyonları Ağaç Ata kostümüne sahip olurken Galio, Shen ve Varus şampiyonları ise Zebani tür yeni kostümlere kavuştu.

Güncelleme Ne Zaman Gelecek?

League of Legends'a eklenen yeni kostümlerin hepsinin ücretinin 1350 RP olduğu kaydedilirken kostümlere ait olan fotoğraflar da yine bu kullanıcılar tarafından hem oyun içi hem de mağaza olmak üzere paylaşıldı.

LoL güncellemelerinin her iki haftada bir oyuna gelmesi sebebiyle 9.17 yamasının 28 Ağustos Çarşamba günü tüm oyuncular için yayınlanabileceği tahmin ediliyor.

Oyun İçi Görüntüler:

  • Ağaç Ata Ahri

ağaç ata ahri

  • Ağaç Ata Nocturne

ağaç ata nocturne

  • Ağaç Ata Veigar

ağaç ata veigar

Kostüm Görselleri:

  • Ağaç Ata Ahri

Ağaç Ata Ahri

  • Ağaç Ata Nocturne

Ağaç Ata Nocturne

  • Ağaç Ata Veigar

Ağaç Ata Veigar

  • Zebani Galio

Zebani Galio

  • Zebani Shen

Zebani Shen

  • Zebani Varus

Zebani Varus

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/league-of-legends/league-of-legends-patch-917
19
6
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
19
6
4
0
0