Legoların İşkence Çeşidi Olarak da Kullanılabileceğini Gösteren Video

0
0
0
0
0
Legoların İşkence Çeşidi Olarak da Kullanılabileceğini Gösteren Video
Lego gibi yaratıcı bir oyuncağın işlence aleti olması mümkün değil diyorsanız sizi böyle alalım... Bu arada, 'işkence aleti' derken şaka yapmıyoruz, hatırlatalım!

Çocuklarda yaratıcılığı ve zekayı artırmaya katkı sağladığı kesin olan, 7’den 70’e herkesin severek oynayabileceği ve yaratıcı şeyler üretebileceği Lego sizce işkence aleti olarak kullanılabilir mi? “Yok yok, mümkün değil” diyorsanız bu videoyu izlediğinizde fikriniz tamamen değişecek.

WheresMyChallenge adlı YouTube kanalının hazırlayıp yayınladığı videoda Lego tam bir suç aleti olarak kullanılıyor. Koşu bandı üzerinde çıplak ayak ile koşarken önünüze atılan Lego parçaları ne kadar canınızı acıtabilir? Böyle çılgın bir fanzatizi denemesem de birkaç legonun üzerine yanlışlıkla çıplak ayakla basmışlığım var ve kesinlikle tavsiye etmiyorum! Videodaki ise dedik ya; tam bir işkence!..

Açıkçası videodaki fikir izlenebilirlik ve ilgi çekicilik açısından oldukça iyi. Hele ki Lego ile aranız iyiyse ve o acıyı az biraz tattıysanız bantın üzerindekilerin neden böyle kıvrandığını daha iyi anlayacaksınız. Kan dökülmeye kadar giden 8 dakikalık tuhaf videoyu izleyin, eğlenenin ama lütfen Lego’yu amaçları dahilinde kullanmaya devam edin…

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0