LG Harmony 3'ün Tasarımını Ortaya Çıkaran Bir Görsel Paylaşıldı

11
7
4
3
0
Amiral gemilerinin yanı sıra bütçe dostu orta performanslı telefonlar üzerine de çalışan LG, kullanıcılarının cebini zorlamayan Harmony isimli serisine devam edeceğinin sinyallerini verdi. Ortaya çıkan ve LG Harmony 3'e ait olduğu düşünülen cihaz, birçok bilgiyi de beraberinde getirdi.

LG, Harmony isimli serisiyle birlikte iki senedir bütçe dostu telefonlar çıkartarak hitap ettiği kullanıcı kitlesini genişletiyordu. LG Harmony ve LG Harmony 2'den beklenen performansı alan LG, şimdi de serinin üçüncü telefonu üzerinde çalışmaya başladı. Evan Blass isimli Twitter kullanıcısı, telefonun ilk fotoğrafını paylaştı.

Tanıtımlardan önce cihazlar hakkında bilgileri ve fotoğrafları paylaşmasıyla ünlü Twitter kullanıcısı Evan Blass, cihazın uzun bir ekrana sahip olacağını ve üst ve altta çerçevelerle geleceğini ortaya koydu. Paylaşılan görsellerde ön kamerayı destekleyecek bir LED flaşı da görmek mümkün. Telefonun kenarlarını incelediğimiz zaman güç tuşu ve ses açma kapama tuşlarının yanı sıra Google Asistan tuşu olduğunu düşündüğümüz bir tuş daha cihazın görsellerinde yer alıyor.

lg

İşletim sistemi olarak şu an için pek fazla bir bilgi bulunmasa da kullanıcı arayüzünü tahmin etmek mümkün. Görseller incelendiği zaman 2019 LG amiral gemilerinde de bulunan UX 8.0'ı kullanması beklenen LG, işletim sistemi olarak da Android 9 Pie'ı seçebilir.

Şu an için fiyat konusunda herhangi bir şey söylemek için erken olsa da önceki Harmony cihazlarına bakarak aşağı yukarı bir fiyat tahmininde bulunabiliriz. Bir önceki cihaz Harmony 2'nin 139,99 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa çıkmış olduğunu göz önünde bulunduracak olursak LG Harmony 3'ün 200 dolar bandını geçmeyeceğini hatta altında kalacağını söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/lg_harmony_3_leaks_with_tall_screen_and_google_assistant_button-news-38145.php
11
7
4
3
0
Emoji İle Tepki Ver
11
7
4
3
0