Tümü Webekno

Kategoriler

Hakkımızda Yazarlar Ödüllerimiz Künye Gizlilik İletişim
  1. Webtekno
  2. Sinema ve Dizi Haberleri ve İçerikleri

Marvel Filmleri Yönetmeninden Şaşırtan İtiraf: "Sonsuzluk Taşları’nın Hikayesini 1,5 Saatte Yazdım, Bir Şeyler Uydurdum İşte"

Galaksinin Koruyucuları serisinin yönetmeni James Gunn, son röportajında hayranları şaşırtan bir açıklama paylaştı. Gunn, Sonsuzluk Taşları'nın hikayesini 1,5 saatte yazdığını söyledi.

Marvel Filmleri Yönetmeninden Şaşırtan İtiraf: "Sonsuzluk Taşları’nın Hikayesini 1,5 Saatte Yazdım, Bir Şeyler Uydurdum İşte"
Ümit Kılınç Ümit Kılınç /

MCU’nun temellerini oluşturan, Zihin, Gerçeklik, Uzay, Güç, Ruh ve Zaman taşlarıdan oluşan Sonsuzluk Taşları, evrenin hikâyesine baktığımızda birçok kişi için oldukça etkileyici bir hikâyeye sahip.

Bu taşlar, üçüncü faz ile Thanos’un elinden kurtarılmıştı. Bu aşamaya kadar gelen tüm filmlerin temelini oluşturan taşlar hakkında ise bugün, pek çok kişiyi şaşırtacak bir itiraf geldi.

Sonsuzluk Taşları’nın ve MCU’nun hikâyesi, bir buçuk saatte yazılmış:

![Marvel Filmleri Yönetmeninden Şaşırtan İtiraf: ](https://imgrosetta.webtekno.com/file/500797/1200xauto.jpg)

Phase Zero ile röportaj yapan James Gunn, Galaksi’nin Koruyucuları filminde Koleksiyoncu’nun (Collector) tüm Sonsuzluk Taşları’nı ve işlevini anlattığı sahneyi bir buçuk saatte yazdığını söyledi. Yani taşların hikâyesi, aslında bir buçuk saatlik bir düşüncenin sonucuydu.

Üstelik Gunn, bu hikâyeyi anlatırken “Bir şeyler uydurdum işte” ifadesini kullandı. Kendisinin yaptığı açıklamanın tamamı şu şekildeydi:

“O sahneyi yaklaşık bir buçuk saat içinde yazdım, sonrasında Sonsuzluk Taşlarının ne olduğu belli oldu ve her şey (tüm MCU) buna dayalı.

'Bu harika. Güç Taşı. Koleksiyoncu Güç Taşına sahip...' dedim ve bunları uydurdum işte.”

YORUMLAR

(0)
Yorumunuz minimum 30 karakter olmalıdır. (0)
Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yaz!