Marvel, MCU'nun İlk İşitme Engelli Kahramanını Oynayacak Aktrisi Duyurdu

18
4
3
2
1
Marvel, Sinematik Evrende yer alacak ilk işitme engelli kahramanını oynayacak aktrisi duyurdu. The Eternals filminde Makkari karakterini Lauren Ridloff canlandıracak.

Marvel, Comic-Con etkinliği sırasında Lauren Ridloff’un sinematik evrenin ilk işitme engelli kahramanı olan Makkari’yi canlandıracağını duyurdu. Marvel’ın sitesine göre The Eternals, milenyumlar kadar eski Celestials’lara savaşa hapsedilmiş tanrısal varlıklar. Makkari de bunlardan biri ve kendisinin güçleri fizyoloji, süper insan güçleri, hız ve muhteşem refleksler. Makkari ayrıca aşırı hızlı taşıma araçları tasarlıyor.

Lauren Ridloff, The Eternals’ta Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Don Lee ve Lia McHugh ile birlikte rol alacak. Bu bağlamda bu filmin kadrosu için "All-Star" yakıştırmasını kullanmak yanlış olmaz.

()

Film ayrıca ilk defa Asyalı bir kadın tarafından yönetilecek. Filmin yönetmen koltuğunda Çinli yönetmen Chloe Zhao oturacak.

lauren ridloff

Lauren Ridloff, daha önce The Walking Dead’ın 9. Sezonunda rol almıştı. Kendisi yine duyma engelli bir karakter olan Connie’yi canlandırıyordu. Kendisinin bu tarz rollere seçilmesinin sebebi ise kendisinin doğuştan duyma engelli olması.

makkari the eternals

Çizgi romanlardaki Makkari, beyaz bir erkek. Bu yüzden Marvel’ın bu kararı oldukça cesur bir karar diyebiliriz.

Kaynak : https://www.buzzfeed.com/patricepeck/lauren-ridloff-marvel-eternals-deaf-actress-walking-dead
18
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
18
4
3
2
1