Motorola, Pop-up Ön Kameraya Sahip Orta Seviye Telefonu One Fusion+’ı Tanıttı

4
3
2
2
0
Motorola, One serisinin yeni üyesi Motorola One Fusion+’ı tanıttı. Donanımsal özellikleri bakımında One Hyper’a benzeyen One Fusion+, orta segment akıllı telefonlar arasında iddialı bir model haline gelebilir.

Son olarak 2 gün önce giriş seviyesi iki telefon duyuran Motorola, şimdi de Motorola One Fusion+’ı duyurdu. Motorola, One Fusion+’ı geliştirirken One Hyper’ın tasarım devam ettirmiş diyebiliriz. Pop-up ön kameraya sahip olan telefon 6.5 inç büyüklüğünde ve 1080p çözünürlüğünde IPS LCD ekrana sahip.

Motorola, One Fusion+’ın işlemci tarafında Snapdragon 675’i tercih etmiş durumda. CPU ve GPU tarafında performans yükseltmeleri vaat eden Snapdragon 675’in yanında 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip olan One Fusion+’ın depolama alanını artırmak için microSD yuvası da bulunuyor.

Motorola One Fusion+ tasarımı 

Motorola One Fusion+

Ön tarafında yukarıda da bahsettiğimiz gibi 16 MP çözünürlüğünde bir pop-up ön kameraya sahip olan One Fusion+, arka kısmında ise dörtlü bir kamera kurulumu ile karşımıza çıkıyor. One Fusion+’ın dörtlü kamera kurulumunun ana kamerası f/1.8 diyafram açıklığına sahip 64 MP çözünürlüğünde sensörden oluşuyor. Ana kameraya 8 MP ultra geniş açılı lens, 5 MP makro lens ve 2 MP derinlik sensörü eşlik ediyor. 

Telefonun arka kısmında bir parmak izi okuyucusu bulunuyor. One Fusion+'ta 3.5 mm kulaklık girişi de bulunuyor. Telefonun güç ve veri bağlantısı için USB-C bağlantı noktası bulunuyor. Motorola One Fusion+’ın bataryasına baktığımızda ise karşımıza 15W hızlı şarj desteğine sahip 5.000mAh kapasiteli bir batarya çıkıyor. 

Motorola One Fusion+

Motorola One Fusion+ teknik özellikleri

  • Ekran: 1080p 6.5 inç IPS LCD ekran
  • İşlemci: Snapdragon 675
  • RAM: 6 GB
  • Depolama: 128 GB + microSD kart yuvası 
  • Arka Kamera: 64 MP + 8 MP + 5 MP + 2 MP
  • Ön Kamera: 16 MP
  • Batarya: 15W, 5.000mAh
  • Bağlantı Noktası: USB-C bağlantı noktası, 3.5 mm kulaklık girişi
  • İşletim Sistemi: Android 10 
  • Renk Seçenekleri: Ay ışığı beyazı, Alacakaranlık mavisi

Motorola One Fusion+

 

Motorla One Fusion+ fiyatı

Motorola One Fusion+, bu ay Avrupa’da piyasaya sürülecek. Ay ışığı beyazı ve alacakaranlık mavisi renk seçeneklerine sahip olacak Motorola One Fusion+, 300 euro (yaklaşık 2.300 TL) fiyatla tüketicilerin karşısına çıkacak. 

Kaynak : https://www.gsmarena.com/motorola_one_fusion_unveiled_with_16_mp_popup_selfie_cam_64_mp_main_cam-news-43643.php
4
3
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
4
3
2
2
0