2
1
0
0
0

Günümüzde bilgisayarlara olan bağlılığımızda yaşanan artış nedeniyle bilgisayardaki deneyimimizi artıracak çevre birimlerine ve diğer ekipmanlara olan ihtiyacımız aynı oranda arttı. Bu ekipmanların kalite seviyesiyse uzun vadede sağlığımızı etkileyecek kadar önemli hale geldi.

Uzun süre bilgisayar karşısında iş yapan kişiler için günümüzde en önemli ekipmanlardan birisi şüphesiz ki koltuk. Koltuğumuz ne kadar kaliteli olursa bilgisayarda iş yaparken rahatsız bir pozisyonda oturmuyoruz ve bu sayede işlerimizin verimliliği de artıyor. Bizler de hem verimi hem de oyun keyfin artıracak bir koltuk arayanlar için MSI'ın Mag CH120 oyuncu koltuğunu inceledik.

Her yeri ayarlanabilen koltuk:

MSI oyuncu koltuğu

Üst düzey oyuncu koltuklarıyla hemen hemen aynı fiyat etiketiyle satılan MSI Mag CH120, kullanıcılarına pek çok özelleştirme seçeneği sunuyor. Oyuncu koltuğunun yan kısmında bulunan kol sayesinde koltuk 180 derece arkaya yatabiliyor. Bunun yanı sıra kolçaklar da dört boyutlu olarak özelleştirilebiliyor.

MSI Mag CH120, bir koltukta olmazsa olmaz olan destek yastıklarını da bünyesinde barındırıyor. Koltukta yer alan bu yastıklar sizin kullanımınıza göre zamanla şekilleniyor. Bunun yanı sıra yastıkların verdiği destek sayesinde vücudunuzun bel ve boyun bölgesine yaptığı baskı da önemli miktarda azalıyor ve sağlığınıza bir artı koyuyor.

Çelik yapısı nedeniyle 20 kilogram ağırlığa sahip olan MSI Mag CH120 haliyle oldukça dayanıklı bir yapıya sahip. Tekerlekleri de çok rahat bir şekilde kilitlenebilen oyuncu koltuğu, uzunca yıllar kullanabileceğiniz yüksek yoğunluklu süngere sahip. Ayrıca oyuncu koltuğundaki CLASS 4 sertifikalı gazlı yükseltme pistonu sizi yarı yolda bırakmayacak.

Bir oyuncu koltuğuna sahip olmak için oyuncu olmanıza da gerek yok. Eğer vaktinizin çoğunu bilgisayar başında geçiriyorsanız bu koltuklar sayesinde kendinize uzun vadeli bir yatırım yapabilirsiniz. MSI Mag CH120 hakkında daha detaylı ve teknik bilgilere ulaşmak için Webtekno Plus kanalında yayınladığımız videomuzu seyredebilirsiniz. Koltuğu satın almak isterseniz bağlantıya tıklayarak ürünün satış sayfasına ulaşabilirsiniz.

2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0