NBA 2K21 Demo Sürüm Yayınlandı [Nasıl İndirilir?]

10
2
0
0
0
2K Games, merakla beklenen yeni oyunu NBA 2K21'in demo sürümünü yayınladı. Yalnızca konsol sürümleri için yayınlanan demodaki oluşturulan veriler, oyunun tam sürümüne de aktarılabilecek.

Take-Two Interactive’in sahibi olduğu 2K Games tarafından geliştirilen en yeni basketbol oyunu NBA 2K21’in demo sürümü yayınlandı. PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarında yayınlanan demo sürüm, oyunculara dört farklı takımda NBA 2K21’in yeni mekaniklerini test etme imkanı sunuyor.

Kobe Bryant ve the All-Time Lakers, Bill Russell ve the All-Time Celtics, Giannis Antetokounmpo ve the Milwaukee Bucks ya da Kawhi Leonard ve the Los Angeles Clippers takımlarından birini seçebileceksiniz. Demoda ayrıca ‘MyPLAYER’ özelliğinin de bulunacağını ifade edelim.

NBA 2K21 demo sürümdeki ilerlemeler tam sürüme aktarılabilecek

nba 2k21

Yenilenen atış mekanikleri de dahil olmak üzere oyundaki tüm geliştirmelerin test edilmesine imkan sağlayacak demo sürüm, oyunseverlerin bu yılki oyunden neler beklemesi gerektiği hakkında ipucu sağlayacak. Dahası, oyunseverler gelecek ay oyunun tam sürümü piyasaya çıktığında demodaki verilerini tam sürüme aktarabilecekler.

Bildiğiniz gibi koronavirüs salgını, NBA sezonunun gecikmesine neden oldu. Bu nedenle 2K Games, NBA 2021’de oyuncu istatistiklerini güncellemek için mevcut sezonun sona ermesini bekleyecek. NBA 2K21’in PC versiyonuna buradan, PlayStation 4 sürümüne buradan, Xbox One sürümüne buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca oyunun demo sürümünü, satın al seçeneğinin altındaki 'Try it demo' butonuna tıklayarak yükleyebilirsiniz.

NBA 2K21 demo sürüm tanıtım videosu

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/news/nba-2k21-demo-now-available-ps4-switch-xbox/
10
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
2
0
0
0