Nokia'nın Android 7.0 ile Çalışan Yeni Telefonunun Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

1
0
0
0
0
Nokia'nın yeni Android işletim sistemiyle çalışan telefonu Nokia D1C'nin teknik özellikleri AnTuTu Benchmark'ta göründü.

Bildiğiniz gibi mobil departmanını Microsoft'a satarak anlaşma gereği bir süredir akıllı telefon pazarından uzak olan Nokia, tekrardan mobil arenaya geri dönüş yapmak için hazırlanıyor.

Nokia'nın satıldıktan sonra ilk piyasaya süreceği telefonlarından biri olacak Nokia D1C daha önce ortaya çıkmıştı, şimdi ise cihazın teknik özellikleri AnTuTu Benchmark aracılığıyla ortaya çıktı.

Ortaya çıkan teknik özelliklere göre giriş seviyesinde tüketicilerle buluşacak olan Nokia D1C'de Full HD çözünürlüklü henüz boyutu bilinmeyen bir ekran bulunuyor ve cihaz Qualcomm'un giriş seviye çipseti Snapdragon 430'dan gücünü alıyor. Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle çalışan Nokia D1C'nin 8MP çözünürlüklü ön ve 13MP çözünürlüklü arka kamerası mevcut.

3GB RAM ve 32GB depolama alanıyla gelen cihazın henüz tanıtım tarihi resmi olarak bilinmese de, tahminler Nokia'nın yeni telefonunu 2017 Şubat ayında Barselona'da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtacağını işaret ediyor.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0