OnePlus'ın Yeni Performans Canavarı Telefonu OnePlus Pixel Ortaya Çıktı

0
0
0
0
0
OnePlus'ın yine özellikleri ve fiyatıyla ortalığı kasıp kavuracağı akıllı telefonu OnePlus Pixel, Geekbench testinde ortaya çıktı.

Piyasaya sürdüğü özellikle fiyat odaklı canavar özelliklere sahip akıllı telefonlarıyla tüketicilerin gönlünde taht kurmayı başaran OnePlus'ın Snapdragon 821 işlemcisiyle çalışan OnePlus 3T adında bir modelini yakında tanıtması bekleniyordu.

Büyük bir kitle OnePlus'ın yeni modelini merakla beklerken, OnePlus'ın üst seviye özelliklere sahip yeni akıllı telefonu OnePlus Pixel, Geekbench testinde ortaya çıktı. Cihaz Geekbench tesine göre oldukça başarılı özelliklere sahip.

OnePlus Pixel Özellikleri

Geekbench testinde hem tekli hem de çoklu çekirdekte yüksek skor almayı başaran OnePlus Pixel'in işlemcisi henüz tam olarak bilinmese de cihazın Snapdragon 821 ile çalıştığı tahmin ediliyor. Aynı zamanda cihazda 6GB RAM'e yer veriliyor ve cihaz Android 7.1 işletim sistemiyle kutudan çıkıyor.

Cihazın henüz tasarımına ve kamera gibi diğer detaylarına ilişkin bir bilgi olmasa da temel olarak cihazın OnePlus 3'e benzer bir tasarıma sahip olacağı ve daha gelişmiş bir kamera performansı sunacağı gündemde.

Öte yandan OnePlus Pixel, OnePlus 3T'nin haricinde yepyeni bir akıllı telefon modeli de olabilir.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0