Oppo Reno Lite'a Ait Olabilecek Detaylar Ortaya Çıktı

11
2
1
0
0
Oppo'nun üzerinde çalıştığı yepyeni bir akıllı telefon, bugün kayıtlarda keşfedildi.

Çinli akıllı telefon sektörü devi olan Oppo, fiyat/performans odaklı ve fazlasıyla yenilikçi cihazlarıyla sıkça gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde ise Oppo'nun yeni amiral gemisi Reno'nun Türkiye lansmanı yapılmıştı. Bunun üzerinden çok geçmeden bugün, Reno Lite olabileceği tahmin edilebilen bir Oppo akıllı telefon resmi olarak ortaya çıktı.

Oppo hâlihazırda Reno ailesinde; Reno, Reno 10x Zoom ve Reno 5G olmak üzere üç adet model bulunduruyor. Ortaya çıkan ve PCDM10 koduna sahip olan cihaz ise Reno Lite ismiyle Oppo'nun bu serisindeki dördüncü akıllı telefonu olabilir. Her ne kadar kesin bir şekilde belirtilmese ve doğrulanmasa da cihaz hakkında bazı bilgiler de bulunuyor.

Gücünü 2,2 GHz'lik bir işlemciden aldığı belirtilen PCDM10, 6 GB RAM'e ve 128 GB dahili depolama alanına da sahip. 6,4 inçlik, AMOLED ekranı ön kısmında barındıran cihazın güç ihtiyacını ise 3.950 mAh kapasiteli bataryası karşılıyor. Arka tarafında 48 MP, 5 MP ve 16 MP çözünürlüğünde olmak üzere 4 adet kamera yer alan Oppo akıllı telefonu, su damlası çentiğe de sahip.

An itibariyle Android 9 Pie işletim sistemi tabanlı Color OS 6.0 ile çalışan akıllı telefonun markette hangi isimle anılacağına dair net bir bilgi bulunmuyor. Ne var ki keşfedilen cihaz ile ilgili bir açıklamanın yakın zamanda Oppo'dan yapılması da bekleniyor.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/05/06/possible-oppo-reno-lite-gets-certified-on-tenaa-here-are-the-details/
11
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
2
1
0
0