PlayStation 4'e Yepyeni Özellikler Getiren 7.0 Beta Güncellemesi Yayınlandı

20
11
3
3
2
Oyunseverlerin yoğun ilgi gösterdiği PlayStation 4 konsolu için yeni güncellemenin beta süreci başlatıldı. Bu yazılım güncellemesiyle birlikte kullanıcılar, 16 kişilik gruplar oluşturabilecek ve aynı anda sohbet edebilecekler.

Yeni bir oyun konsolu üzerinde çalışmalarını sürdüren Sony, PlayStation 4'ü de boş bırakmıyor. Oyun konsolu için yeni bir yazılım sürümü hazırlayan Sony, 7.0 olarak kodlanan bu yazılımın beta sürecini başlattı. 

Sony, bu beta süreçle birlikte gelecek dönemlerdeki güncelleme işlemlerinin standartlarında bazı değişiklikler yapacağa benziyor. Sony'nin PlayStation 4 sahiplerine gönderdiği e-postaya göre bundan sonra yazılım güncelleme işlemleri için yeni bir uygulamanın hayata gerçirileceğini duyurdu.

Sony tarafından yapılan açıklamalara göre bundan sonraki yazılım güncelleme işlemlerinde konsolun yeniden başlatılmasına ihtiyaç duyulmayacak. Kullanıcılar, yazılım güncelleme işlemlerini otomatik olarak yapabilecekler ve kurulum işlemlerinin tamamlanmasının ardından oyun oynamaya devam edecekler.

Sony gönderdiği e-postada kullanıcılarına birer kod gönderdi. Bu kod, PlayStation kullanıcılarını beta sürece davet ediyor. Üstelik kullanıcılardan, kendilerine gönderilen kodların 20 farklı kişiyle paylaşılmasını ve beta sürecin desteklenmesi isteniyor. 

Sony, bu güncelleme ve beta sürümle ilgili olarak detaylı bir açıklama yapmadı ancak bu sürümle birlikte gelecek bazı özellikler biliniyor. Bu özelliklerden en dikkat çekici olanı ise sesli sohbetteki geliştirmeler. Sony, kullanıcılarına sunacağı son güncellemeyle birlikte kullanıcılarının çok daha iyi bir sesli sohbet deneyimi yaşamalarını sağlayacak. Ayrıca Sony, grup sohbetleri özelliğini 16 kişiye çıkardığı yeni bir özelliği de bu güncelleme ile birlikte sunacak. Böylelikle kullanıcılar, oluşturdukları topluluklarla bir sohbet ortamı oluşturabilecekler. Beta sürece dahil olanlar için bu gruplar, yıldızlı olarak görünecek.

Kaynak : http://www.pushsquare.com/news/2019/07/ps4_firmware_update_7_00_beta_brings_bigger_parties_better_voice_chat_and_update_improvements
20
11
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
20
11
3
3
2