POCO X3'ün 64 MP Ana Kamerayla Geleceği Kesinleşti

7
3
1
1
1
POCO X3'ün 64 MP Ana Kamerayla Geleceği Kesinleşti
Xiaomi'nin alt markası POCO'nun yeni cihazı POCO X3'ün 64 MP'lik bir ana kameraya sahip olacağı açıklandı. Bunun haricinde kamerada çeşitli ayarlamalara izin veren Pro modunun bulunduğu da ifade edildi.

Sizlere bu hafta içerisinde aktardığımız bir haberimizde 5.160 mAh bataryalı, POCO X3 olarak adlandırılacağı düşünülen yeni bir POCO modelinden bahsetmiştik. İşte bu modelle ilgili resmi ağızlardan yeni bir onay geldi.

POCO Ürün Pazarlama Yöneticisi, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda telefonun 64 MP'lik bir kamerayla birlikte geleceğini açıkladı. Telefonun çıkış tarihine dair henüz net bir bilgi bulunmasa da 8 Eylül'de çıkacağı yönünde çeşitli söylentiler bulunuyor.

POCO X3 hakkında bilinen her şey

(POCO X3 kamera testi. Normal bir 64 MP'den çok daha fazlası. Yakın zamanda paylaşacağımız birçok harika özellik. Her iki fotoğraf da POCO X3 ile çekilmiştir.)

Yönetici tarafından paylaşılan Tweette telefonun kamerasına ait bazı özellikler de gösterildi. Kamerada diyafram açıklığının, pozlama değerinin, ISO'nun ve beyaz dengesinin ayarlanabildiği bir Pro modu bulunacak. Ayrıca kullanıcıların daha iyi bir kamera deneyimi yaşaması için yapay zekâ özellikleri sunulacak.

Tweette kamera özelliklerinin yanı sıra hızlı şarj teknolojisinden de bahsedildi. Cihazın bataryası, bir saatten biraz daha uzun bir sürede, 65 dakikada %100 doluluk oranına ulaşabilecek. Tweette açıklanan özellikler bundan ibaretti, peki çeşitli listelemelerden ve kaynaklardan elde edilen bilgiler ışığında telefonun teknik özellikleri neler?

Daha önce ortaya çıkan bilgilere göre POCO X3, 120 Hz ekran tazeleme oranına sahip 6,67 inçlik bir panelle gelecek. Ekrana gömülü parmak izi okuyucu sensöre sahip olacağı düşünülen cihazın, gücünü Snapdragon 732 yonga setinden alacağı ifade ediliyor. Yukarıda da söylediğimiz gibi 5.160 mAh değerinde bir bataryayla gelecek olan X3, 33 W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Selfie kamerasının 20 MP olacağı söylenen cihazın kalan özelliklerine dair bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak : https://www.gizbot.com/mobile/news/poco-x3-confirmed-to-offer-64mp-primary-lens-069678.html
7
3
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
7
3
1
1
1