Pokemon Go, Almanya ve ABD’deki 'Go Fest’ler İle Yaza Merhaba Diyecek

6
3
1
0
0
Pokemon Go’nun yaz eğlencesi 'Pokemon Go Summer Tour! The Pokemon Go Fest', bu yıl Chicago ve Dortmund’da yapılacak festivallerle başlıyor.

Soğuk kış günleri yavaş yavaş geride kalıyor ve gelen baharla birlikte çiçekler açmaya başlıyor. Firmalar da baharın gelişini kutlamak için etkinlik hazırlıklarına başladılar bile. Pokemon Go Fest, artırılmış gerçeklik uygulaması ile gerçek dünyadaki fiziksel nesnelerle etkileşimlerin bir araya getirildiği bir etkinlik. Bu festivalde katılımcılar, festivale özgü etkinliklere katılabiliyorlar ve birbirleriyle tanışma fırsatı buluyorlar.

Festival bu yıl üçüncü defa Chicago’da gerçekleştirilecek. İlk festival yasal tartışmalar ve bağlantı sorunları nedeniyle büyük bir fiyaskoyla sonuçlanmış olsa da geçen yıl 21 bin oyuncu katılımıyla gerçekleştirilen festival oldukça beğenilmişti. .

Almanya'nın Dortmund şehri de geçen yıl festivale ev sahipliği yapmıştı. Bu yılki festival, Westfalenpark’ta gerçekleştirilecek. Oyuncular, oyun içinde Dortmund şehri hakkında bilgiler de alacak.

Niantic CEO’su John Hanke, geçtiğimiz yılın festivallerini binlerce oyuncunun bir araya geldiği etkinlikler olarak tanımlarken yaşadıkları deneyimi de unutulmaz olarak nitelendirdi.

'Pokemon Go Fest: Dortmund’un tarihleri 4-7 Haziran olarak belirlendi. Chicago’daki etkinlik ise 13-16 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yaz etkinliği için aktiviteler ve küresel meydan okumalar bütün dünya için yayınlanacak, sadece festivallere özel olmayacak.

Kaynak : https://variety.com/2019/gaming/news/pokemon-go-fest-2019-chicago-and-germany-1203180547/
6
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
3
1
0
0