Razer Chroma Işıklandırmasına Sahip Elektrikli Araçlar Üretildi

34
6
3
3
1
Oyun aksesuarı üreticisi Razer ve elektrikli araç üreticisi Nio, sınırlı sayıda elektrikli SUV tasarlamak için bir araya geldi.

Sınırlı sayıda üretilen Nio ES6 Night Explorer, Nio ES6’nın performansa yönelik üst seviye aracını ve Razer’in ikonik tasarımını bir araya getiriyor. Bu elektrikli SUV’un özelliklerini incelediğimizde, maksimum 544 beygir gücü, 4.7 saniyede 100 km/s hıza ulaşabilmesi ve 100 km/s hızla giderken yapılan testlerde ulaştığı 33.9 metre fren mesafesiyle dikkat çekiyor.

Sınırlı sayıda üretilen elektrikli SUV, Razer’ın logosu, karbon fiber çıkartmaları, yeşil kaliperleri ve özel bir arka amblemi ile birlikte geliyor. Çin'de 467.800 Yuan veya yaklaşık 67.400 dolar fiyatla satışa başlayan Nio ES6 Night Explorer Limited Edition’dan yalnızca 88 adet üretilecek.

nio es6 night explorer

Elektrikli SUV, Asya'daki en büyük oyun ve dijital eğlence fuarı olan 2019 ChinaJoy'da tanıtıldı. Etkinlik sırasında tanıtılan araç aynı zamanda Razer eSports ekibinin resmi aracıydı.

Nio ES6 Night Explorer Limited Edition, Razer Chroma ve Hue Lights'ın yanı sıra THX Spatial Audio'nun mevcut otomotiv teknolojilerini bir araya getiren araç, aynı zamanda Razer ve Nio’nun ortak çalışmalar yürütebileceğinin işaretidir diyebiliriz.

Piyasada birçok elektrikli SUV olduğunu düşünecek olursak, Night Explorer’ın özellikle Razer fanları için tasarlandığı kesin. Razer ve Nio arasındaki işbirliğinin sonucunda çıkan bu çalışma, ileride bunun gibi projelerin olup olmayacağı sorusunu akıllara getiriyor. Ancak, gelecekte üretilebilecek ürünlerin ABD piyasasına sürülüp sürülmeyeceği konusunda kesin bir fikrimiz yok.

Razer’ın oyun aksesuarı sektöründe bazı çalışmaları ter tepkiler de verebiliyor. Bazı başarısız adımları sonucunda Razer Game Store yaklaşık bir yıl önce Şubat ayında kapanmıştı. Yaşanan olumsuzluklara rağmen Razer’ın tanıttığı oyun odaklı telefonu Razer Phone 2 oyuncuları etkilemeyi ve adından söz ettirmeyi başardı.

nio es6 night explorer

Diğer yandan Nio, elektrikli süper otomobili EP9 ile Nürburgring sokaklarında yasal olarak kırılabilecek en hızlı araç rekorunu kırdı. Nürburgring sokaklarına kurulan pistte performansını sergileyen araç, 6 dakika 45,9 saniye olan önceki rekoru geçerek en hızlı elektrikli araç unvanının sahibi oldu. Nio EP9’un kırmayı başardığı rekorun daha önceki sahibi “Lamborghini Aventador SVJ” idi.

Kaynak : https://www.digitaltrends.com/cars/razer-nio-limited-edition-electric-suv/
34
6
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
34
6
3
3
1