Realme'nin Yeni Amiral Gemisiyle İlgili İlk Detaylar Ortaya Çıktı

5
2
0
0
0
Oldukça verimli bir yıl geçiren Realme, tüketiciye sunacağı yeni amiral gemisine bir hayli özenmiş gibi görünüyor. Bazı TENAA verileri ve sızdırılan fotoğraflar, yeni amiral gemisiyle ilgili birçok detayı ortaya çıkartıyor.

Realme’nin sıradaki amiral gemisinde Xiaomi Mi 9 ve Samsung Galaxy S10’dan tanıdığımız Snapdragon 855’in kullanılacağı ortaya çıktı. Bahsi geçen amiral gemisiyle ilgili resmî bir açıklama söz konusu olmasa da TENAA’de görünen iki farklı model numarası iddiaları güçlendirdi.

RMX1851 ve RMX1901 olmak üzere iki farklı model numarasından birinin Realme 3 Pro’ya ait olduğu düşünülüyor. Diğer model numarasının da markanın yeni amiral gemisine ait olduğu söylendi. Realme’nin CEO’su Lu Weibing, yeni amiral gemisi telefonun sınıfında lider olacağını söylüyor. Durum böyle olunca tüketicilerin beklentisi de bir hayli artmış durumda.

Kesin olmayan iddialara göre Realme’nin yeni amiral gemisinde 6,5 inçlik bir ekran ve 48 megapiksellik ana sensör bulunacak. Sızdırılan görüntüler de ele alındığında cihazın ekranında çentik bulunmayacağı da görülüyor. Buna ek olarak 50 W’lık hızlı şarj destekli 3.680 mAh’lik batarya da donanım detaylarının arasında yer alıyor. 

Realme’nin yeni amiral gemisinin resmî çıkış tarihi ya da fiyatına dair kesin açıklamalar bulunmuyor. Cihazla ilgili tüm gelişmeleri sizlere aktarıyor olacağız.

Kaynak : https://www.bgr.in/news/realme-smartphone-with-snapdragon-855-soc-48mp-camera-spotted-on-tenaa-photos-leaked-too/
5
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
0
0
0