Realme'nin İlk Tableti Realme Pad'in Tasarımı Ortaya Çıktı

11
1
0
0
0
Realme'nin ilk tableti olacak Pad modelinin render görüntüleri paylaşıldı. Orta seviye olarak görebileceğimiz tabletin tasarımına baktığımızda yanında bir kalemle gelebileceğini görüyoruz. Bunun yanında donanım bilgileri resmi olarak paylaşılmamış olsa da tabletin birkaç özelliği biliniyor.

Piyasaya sürdüğü fiyat-performans oranı yüksek cihazlarıyla tanıdığımız ve OPPO’nun alt markası olan Realme, Pad modelinin render görüntüleriyle karşımızda. Cihazın donanımıyla ilgili henüz resmi bir bilgi paylaşılmadı fakat aldığı sertifikalar ve internette dolaşan ve güvenilir isimlerden çıkan bilgiler, cihazın donanımı hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlıyor.

Realme Pad’in orta segmentte bir tablet olması bekleniyor. Sunduğu batarya kapasitesi ve hafızası, üst segmentteki cihazlara kafa tutsa da fiyatından ötürü birkaç özellikten feragat etmek gerekecektir. İşte Realme Pad’in tasarımı ve beklenen özellikleri:

Kalemle gelebilir:

Realme Pad

Gördüğünüz render görüntüleri, bu sektörde paylaştığı bilgilerle güven kazanmış olan OnLeaks’den geliyor. 91mobiles ile ortaklaşa çıkardıkları bu görüntülere baktığımızda arkada 1 adet kamerayı, Realme logosunu ve cihazın çift rengini öne çıkaran çizgiyi görüyoruz.

Realme Pad

Üst tarafta güç tuşunu, yan tarafa baktığımızda ise ses açıp kapatma tuşunu ve microSD kart girişini görüyoruz. Alt tarafta ise iki adet hoparlör ve USB Type-C girişi bulunuyor. USB girişinin yanında görebileceğiniz slot, tabletle beraber kullanılabilecek olan kalem için ayrılmış.

Realme Pad

Cihazın ebatları, 246,1 x 155,8 x 6,8 mm olarak karşımıza çıkıyor. Ekrana baktığımızda çerçevelerin ince olduğunu söyleyemiyoruz. Ek olarak renk seçeneklerine geldiğimizde, render görüntülerinde görebileceğiniz siyah/gri renginin yanında başka seçeneklerin de eklenmesi bekleniyor.

Realme Pad

Cihazın 7100 mAh büyülüğünde bir bataryaya sahip olması ve 6 GB RAM’in yanında 64 GB depolama alanı sunması bekleniyor. 12 Ekim’de çıkış yapması beklenen cihazın fiyatının, vergiler hariç yaklaşık 308 dolar (yaklaşık 2620 TL) olması bekleniyor.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2021/07/18/new-realme-pad-renders-hint-at-a-built-in-stylus-other-key-specs/
11
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
1
0
0
0