Red Dead Redemption 2’nin Bilgisayar Grafik Özellikleri Ortaya Çıktı

24
4
1
1
0
Red Dead Redemption 2, PlayStation 4 platformunda büyük başarı yakalamıştı. Bir süredir oyunun PC platformuna da geleceği söyleniyor fakat şu ana kadar resmi bir açıklama gelmiş değil. Yeni söylentiler ise beklentileri artırmış durumda.

Red Dead Redemption 2’nin bilgisayar versiyonuna ait söylentiler bitmek bilmiyor. Bu defaki söylentinin ise daha geçerli bir kaynağı var: GTAforum üyesi rollschuh2282. Daha doğrusu onun paylaştığı ekran görüntüleri. 

Red Dead Redemption 2’nin yardımcı uygulamasından bilgisayar ayarlarının ekran görüntüsünü paylaşan kullanıcı, oyunun bu platform için de hazırlandığını iddia etti. Forum kullanıcıları, bu verilerin GTA V’ten kalan artıklar olmadığını söyledi. Geriye bir tek Take-Two’nun resmi olarak duyuru yapması kaldı. 

RDR 2 bilgisayar versiyonu ile GTA V özellikleri arasındaki farklar da göze çarpıyor. Örneğin RDR 2 için DirectX 12 desteği söz konusu olacak. Ayrıca grafik opsiyonları da bu oyunda kaydırma çubukları ile gösterilecek. Rockstar, oyunun R* Editor menüsüne de çeşitli özellikler ekleyecek. Hazır ayarlar arasında, GTA V’de karşımıza çıkmayan Ultra seçeneği de yer alacak. 

red dead redemption 2

Oyunla ilgili grafikler, sistem, arayüz, kontrol ve görüntü gibi detaylar da elbette büyük önem taşıyor. Bu konularda çalışmalar tamamlanmadan bir oyun görmemiz pek olası değil. 

Meraklı olanlar, bahsi geçen kodları burada bulabilir

Kaynak : https://www.dsogaming.com/news/red-dead-redemption-2-pc-graphics-settings-revealed-from-companion-app-confirm-directx-12/
24
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
24
4
1
1
0