Redmi'nin Yeni Amiral Gemisinin İsmi Belli Oldu: K20 Pro

15
13
4
1
0
Redmi'nin üzerinde çalışıyor olduğunu bildiğimiz yüksek teknolojili amiral gemisinin adı açığa kavuştu.

Xiaomi'nin alt markası olan Redmi'nin Qualcomm'un Snapdragon 855 yonga setine sahip bir akıllı telefonu piyasaya süreceği söylentisi, şirketin kuruluş tarihinden beri dillerde dolaşıyor. Son teknoloji mobil yonga setlerinden birisiyle gelecek olan bu akıllı telefonun Redmi X olarak adlandırılabileceği de tartışılıyordu.

Redmi'nin Genel Müdürü Lu Weibing, yakın zamanda yapmış olduğu bir paylaşımda yeni amiral gemisinin Redmi X olarak adlandırılmayacağını, çok daha iyi bir isme sahip olacağını aktarmıştı. Bugün ortaya çıkan bir fotoğraf ise Lu Weibing'i doğrular nitelikte. Elimize geçen yeni görüntü ile Redmi'nin Snapdragon 855 yonga setli yeni akıllı telefonunun adının Redmi K20 Pro olacağını net bir şekilde söyleyebiliyoruz.

Ortaya çıkan fotoğrafta Redmi K20 Pro'ya ait olan ekran muhafaza jelatini sergileniyor. Aynı zamanda bu jelatinde cihazın teknik özelliklerinden en önemli olanları da net bir şekilde yazıyor. Jelatinin tasarımından yola çıktığımızda ise Redmi'nin yeni amiral gemisinin herhangi bir çentiğe sahip olmayacağı, tam ekran bir tasarımı bünyesinde barındıracağı detayına ulaşıyoruz.

6,39 inçlik, AMOLED ekrana sahip olan K20 Pro, gücünü ise Qualcomm'un Snapdragon 855 yonga setinden alıyor. 20 MP çözünürlüğünde ve yapay zeka destekli ön kamerasının kızak teknolojisine (pop-up kamera) sahip olacağı, arka tarafında ise 48 MP çözünürlüğünde süper geniş açılı kamera dahil toplam 3 adet sensörlü bir kamera modülünün olacağı belirtiliyor.

4.000 mAh gibi günümü amiral gemileriyle yarışır düzeyde büyük batarya kapasitesine sahip olan Redmi K20 Pro'nun net bir tanıtım tarihi ne yazık ki elimizde bulunmuyor. Ne var ki jelatininin üretim aşamasına geçmiş olması dolayısıyla yakın zamanda bir Redmi etkinliğiyle K20 Pro'nun lanse edilmesini bekleyebiliriz.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/05/06/redmi-k20-pro-could-be-the-name-of-the-upcoming-redmi-flagship/
15
13
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
13
4
1
0