Rob Zombie’nin Yeni Filmi Three From Hell’den İlk Fragman Geldi

4
2
1
0
0
2003 yılından bu yana sinemada da boy gösteren Rob Zombie’nin yeni filmi olan Three From Hell’den ilk fragman yayınlandı.

Müzisyen Rob Zombie, ilk filmini 2003 yılında yapmıştı. House of 1000 Corpses adlı film, aşırı şiddet içermekle eleştirilmesine rağmen kendine sadık bir hayran kitlesi oluşturmuştu. Daha sonra bu filmin devamı niteliğindeki The Devil’s Rejects gelmişti. İkinci film, ilkinden bile çok ilgi çekmeyi başardı. Şimdi serinin üçüncü filmi karşımıza çıkacak.

Sheri Moon Zombile, Bill Moseley ve Sid Haig, bir önceki filmlerden hatırladığımız rolleri Baby, Otis ve Captain Spaulding ile tekrar karşımıza çıkacaklar. Filmde ayrıca Danny Trejo, Kevin Jackson, Wade Williams, Jeff Daniel Phillips, Clint Howard, Pancho Moler, Emilio Rivera, Daniel Roebuck, David Ury, Sean Whalen, Austin Stoker, Dee Wallace, Richard Brake, Bill Oberst Jr., Richard Riehle, Dot-Marie Jones ve Tom Papa yer alacak.

Zombie, bu serideki iki filminden ayrı olarak Halloween ve Halloween II adlı iki film daha çekmişti. Cadılar bayramı temalı bu filmlerden hemen sonra ise, sanatçının şimdiye kadar en başarılı filmi kabul edilen The Lords of Salem geldi. O filmde bazı kişiler tarafından kökünden uzaklaşmakla suçlanan sanatçı, bir sonraki filmi olan 31 ile birlikte özüne dönmüştü.

Kaynak : https://comicbook.com/horror/2019/06/10/three-from-hell-trailer-teaser-rob-zombie-devils-rejects
4
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
2
1
0
0