Robert Downey Jr., Nanoteknoloji ile Dünyayı Temizlemek İstiyor

77
7
3
2
0
Iron Man rolü ile gönlümüzde taht kuran Robert Downey Jr., filmlerdeki teknolojiye benzer bir şekilde nanoteknoloji ile çevre temizliği yapmak istiyor.

Marvel Sinematik Evreninden Iron Man olarak tanıdığımız Aktör Robert Downey Jr., üstün zekâlı Tony Stark’ı canlandırmasıyla biliniyor. Şimdi, şöhretini tüm insanlığı etkileyen bir soruna farkındalık getirmek için kullanmak istiyor. Downey Jr., çevre kirliliğini nanoteknoloji ile gidermek istiyor.

Amazon’un Re:Mars konferansında konuşan Downey Jr., Footprint Koalisyonu adlı yeni bir organizasyonun oluşumunu duyurdu. Bu oluşum, 2020’de nanoteknolojiyi kullanarak dünyayı temizlemeye yardımcı olmak istiyor. Downey Jr.’a göre doğru teknolojiyle gezegeni 10 yılda temizleyebiliriz.

Ne yazık ki oyuncu, organizasyonun bunu nasıl gerçekleştireceğine dair herhangi bir bilgi vermedi. Bu yüzden gelecek haberleri beklemek durumundayız. Bu oyuncunun teknolojiye ilk defa ilgi göstermesi değil. Eşi Susan Downey ile birlikte YouTube'ta da daha önce yapay zekanın yaşamımız üzerinde nasıl etkiler bırakabileceğine dair belgesel tarzında videolar yapmıştı.

Kaynak : https://www.ubergizmo.com/2019/06/robert-downey-jr-clean-up-world-nanotech/
77
7
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
77
7
3
2
0